Prima data am citit batman in loc the barman xD Si da ca barman e mai bine sa lucrezi in tarile din vest, acolo chiar poti trai doar din bacsis. Insa ca batman cred ca-n Romania e mai bine ...ai mai multe strazi neiluminate, asa ca vei avea destule umbre de unde sa-ti faci aparitia dramatica.
E aiurea. Foarte puține lucruri o să fie "manuale" în viitor, în locul tău m-aș axa pe ceva ce necesită creier.
Legat de meseria de barman...am senzația că ar merge mai mult ca hobby decât ca job pe bune. Oricum nimeni n-o să te mai angajeze după vreo 40 de ani, că un bătrânel cu burtă nu prea dă bine ca barman.
Pai mie mi-ar place la nebunie, doar ca m-au interesat niste pareri ici-colo, oricum o sa ma fac barman indiferent de ce zic altii, doar am vrut sa stiu ce cred unii.
Inteleg. Pai e bine ca faci ceea ce iti place. Cat despre pareri, meh. O sa fie oameni care o sa faca misto de tine pentru ei sunt "mari" doctori sau avocati cu 7 facultati. O sa fie oameni care nu o sa dea 2 bani pe ceea ce muncesti. SUnt pareri si pareri.
Asta da, pana la urma tot o sa am facultate de psihologie, nu e ca si cum ''n-as as fi'' ''cineva'', as putea oricand sa ma fac psiholog daca n-ar merge treaba ca barman, vreau doar sa fac ceva care sa-mi faca zilele de munca fericite. Pacat ca unii nu prea inteleg cum merge cu placerea si munca, aparent cred ca daca esti doctor sau nu mai stiu eu ce ai toti banii din lume.
Mario1994 întreabă: