Este natura umana.
Pe romaneste spus, din ce ai, vrei si mai mult.Pana cand nu mai stii ce vrei.
Intervine bineinteles si gradul de constiinta al individului, influenta anturajului si viata personala.
Fiecare dintre noi isi doreste faima, bani si respect, muncim pentru asta o viata intreaga si nu intotdeauna cu rezultatul dorit!
Gandeste-te ca si ei viseaza initial aceleasi lucruri, dar viteza cu care le obtin fac ca efortul sa li se para neglijabil.Si,ca noi toti, isi imagineaza cat de grozav ar trebui sa fie cand ai tot...si aici intervine ironia sortii.
Lumea nu se schimba si nu devine proprietate personala pentru ca au devenit ei faimosi,prima dezamagire.
Cei din jur cer mai mult de la ei si intr-un mod mai exigent,acel blestemat "trebuie" devine o ordine de zi,a doua dezamagire.
Sufletul li se goleste pe masura ce sunt angrenati tot mai mult in aceasta industrie a falsei straluciri si a fake-ului,in general,-a treia dezamagire.
Chiar daca ar incerca sa gasesasca o persoana din acelasi anturaj,cu o viata asemanatoare,e deja o alta persoana,are alt mod de a privi lucrurile...o noua dezamagire,nu le mai numar.
Concluzia este ca,de fapt,nu sunt deloc fericiti si de aici pana la a incepe sa apelezi la tot felul de mijloace care iti "indulcesc " suferinta,e doar un pas. Droguri, alcool, somnifere, cocktail-uri...
Au tot ce si-au dorit, dar nu ASA cum si-au dorit.Si nu mai stiu ce vor...sunt dezamagiti, viata nu le mai aduce vreo bucurie, emotiile devin din ce in ce mai rare si mai scumpe....pana cand nu ii mai intereseaza nimic.
Nimic.
Iar in ceea ce priveste pe Haeth Ledger in particular citez Wikipedia: Într-o discuție cu cei de la revista Interview după moartea lui Ledger, Michelle Williams a confirmat că actorul a avut probleme cu somnul: „De când l-am cunoscut, a avut crize de insomnie. Avea prea multă energie. Mintea lui mergea, mergea, mergea - pornită întotdeauna ". După autopsie s-a dovedit că Ledger a murit în urma unei supradoze accidentale de somnifere și medicamente pe care le lua din cauza insomniilor.
Pentru ca suntem oameni, si... cu cat avem mai multe, cu atat vrem mai multe probabil. Toate vin cu un pret oarecum, daca nu stim sa le punem in echilibru.
Corect, fericirea vine din interior, si exact de sanatatea mintala tine fericirea din interior, un om sanatos se bucura si ca vede un film, n-are nevoie de nu stiu ce.
Si faptul sa te bucuri de bani tot de interior tine. Altfel nu te bucuri de nimic.
Ca dovada ca din 5 insi in aceleasi situatii, 2 o iau catre depresii si droguri, 3 nu, desi toti sunt bogati, toti fac cam acelasi lucru, tot ai cam aceiasi viata.
Pai daca ar fi dupa regula asta, ar inseamna ca 80 % din populatie sa fie depresiva si drogata?! Ca la cate probleme sunt, greu sa cred ca-s multi fericiti.
Pentru ca depresia este moștenită în mare parte genetic. Și a te simți fericit este iar un factor genetic, sunt și ei oameni nu psihopați, studiile demonstrează faptul ca a investi în experiențe te face mai fericit
Fericirea nu se bazeaza pe bani sau celebritate. Daca omul se multumeste cu un salariu bun si isi poate trai viata fara lipsuri ar fi fericit dar cine o duce prea bine, da in paranoie incearca chestii care un om de rand nu si le permite sau vrea sa demonstreze ca e la fel de tare ca alti banditi de bani gata
Trebuie să lucreze și este epuizant. aroganța și neglijența le fac să experimenteze senzații noi. Sunt tineri la fel ca și noi. Doar că pe ei îi vedem la televizor
Bewaree întreabă: