| LicuriciPlici a întrebat:

M-am plictisit asa ca va pun urmatoarea intrebare: Voi nu v-ati plictisit de facebook? Eu sincer la inceput mi s-a parut WOW ceva extraordinar adica puteam sa imi pun poza ca comentez dar pe parcurs m-am plictisit si deja ma gandesc sa il dezactivez.

10 răspunsuri:
| GiiaaBăă a răspuns:

Bunăă. :X
Eu am Facebook de 2 ani, și nu m-am plictisit de el. Toată clasa mea și toți prietenii mei au Facebook.Am 217 poze, particip la concursuri, când nu am ce face dau comentarii. Nu m-am plictisit de el deloc. :X

| Lightning1997 a răspuns (pentru GiiaaBăă):

Nu stiu ce gasiti voi, generatia de acum, bun la facebook.Nu am si nici nu am de gand sa imi fac

| GiiaaBăă a răspuns (pentru Lightning1997):

Numai distrușii nu au Facebook.
Pardon de limbaj laughing)

| Lightning1997 a răspuns (pentru GiiaaBăă):

Da, trebuia sa ma gandesc. ce sa-i ceri generatiei facebook, sunt convins ca, daca te-as intreba ceva de cultura generala nu ai sti sa raspunzi, dar pe Facebook esti prima

| GiiaaBăă a răspuns (pentru Lightning1997):

Întreabă-mă să vezi că știu tongue

| Alissa193 a răspuns:

Sincer nu m-am plictisit.Sunt membru fb de 3 ani si imi place.Filme,muzica,statusuri,jocuri,pagini diferite, tot ce doresti.Conteaza foarte mult ce fel de prieteni ai pe fb. Daca nu posteaza nimic, sau nu comenteaza nimic la tine e si normal sa te plictisesti.Eu spun sa nu-l dezactivezi ci pur si simplu sa apesi pe sign-out(iesire), si atunci cind iti va fi dor vei intra din nou pe pagina ta.Bafta!

| Lightning1997 a răspuns:

Facebook-ul e ceva inutil dupa mine, a atras o generatie intreaga, si pentru ce? Ai face bine daca l-ai dezactiva, eu de exemplu nu am asa ceva si nici nu mi-as face pentru nimic in lume

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am facebook de câteva luni. Nu e nimic extraordinar, dar comunici mai uşor cu prietenii din orice ţară. Poate o să te apuce din nou cheful, aşa că nu îl dezactiva. Acum zici pe moment că nu îţi mai place, însă nu ştii ce va fi mai târziu.

| EuSiDoarAtat123 a răspuns:

Da, te mai plictisesti de el
Eu zic sa nu il dezactivezi
Cand m-ai vrei intri dar mai rar
Ai putea incerca alte site-uri:twiter, hi5, mess, ijocuri fete, ejocuri fete...
Sper ca ti-am fost de ajutor

| LicuriciPlici explică:

Multumesc pentru sfaturi oricum mereu cand vreau sa il dezactivez apuc sa il dezactivez si dupa parca imi pare rau si intru din noulaughing