Da, te mai plictisesti de el
Eu zic sa nu il dezactivezi
Cand m-ai vrei intri dar mai rar
Ai putea incerca alte site-uri:twiter, hi5, mess, ijocuri fete, ejocuri fete...
Sper ca ti-am fost de ajutor
Bunăă. :X
Eu am Facebook de 2 ani, și nu m-am plictisit de el. Toată clasa mea și toți prietenii mei au Facebook.Am 217 poze, particip la concursuri, când nu am ce face dau comentarii. Nu m-am plictisit de el deloc. :X
Sincer nu m-am plictisit.Sunt membru fb de 3 ani si imi place.Filme,muzica,statusuri,jocuri,pagini diferite, tot ce doresti.Conteaza foarte mult ce fel de prieteni ai pe fb. Daca nu posteaza nimic, sau nu comenteaza nimic la tine e si normal sa te plictisesti.Eu spun sa nu-l dezactivezi ci pur si simplu sa apesi pe sign-out(iesire), si atunci cind iti va fi dor vei intra din nou pe pagina ta.Bafta!
Facebook-ul e ceva inutil dupa mine, a atras o generatie intreaga, si pentru ce? Ai face bine daca l-ai dezactiva, eu de exemplu nu am asa ceva si nici nu mi-as face pentru nimic in lume
Nu stiu ce gasiti voi, generatia de acum, bun la facebook.Nu am si nici nu am de gand sa imi fac
Da, trebuia sa ma gandesc. ce sa-i ceri generatiei facebook, sunt convins ca, daca te-as intreba ceva de cultura generala nu ai sti sa raspunzi, dar pe Facebook esti prima
Multumesc pentru sfaturi oricum mereu cand vreau sa il dezactivez apuc sa il dezactivez si dupa parca imi pare rau si intru din nou
Lussy2 întreabă: