Cum unde este? :-s
Nu prea mai este. S-a dus... un proces ireversibil care nu mai poate fi reversat cred.
Nu stiu...lumea in ziua de azi este f. rea, si oamenii intre ei dar se poarta urat si cu animalele. Eu nu sunt de acord cu homosexualitatea etc. dar astia o promoveaza din ce in ce mai des, daca noi suntem buni e f. bine pentru noi...
funda?
Uite, eu iti rasp ptk imi face placere...nu pentru funda aia idioata; nu poti sa judeci pe altul daca are sau nu dragoste, insa poti hotara in dreptul tau. Din pacate, fiinta umana mereu a tins spre a-si indeplinii eul personal. Eu una, trebuie sa recunosc ca stau cam prost cu rabdarea, insa cu timpul am ''s-o cuceresc'' ar trebui sa dam dovada ca suntem crestini, insa nu doar cu numele, ci cu fapta...pa pa
Aici de ce se raspunde doar pentru funda? De ce nu se raspunde doar de dragul de a-ti da si tu cu parerea la o intrebare la care poate sti raspunsul?
4bb4 n-ai cum sa te schimbi singura. Crezi ca un elev daca sta prost cu radicalii si nu stie cum trebuie adunati si inmultiti...crezi ca ii vine inspiratia asa dintr-o data?