| 393Dan a întrebat:

Ma aflu intr-un impas. Ultimul timp nu prea am ce face la calculator/ pe internet. Cateodata chiar vreau sa privesc ceva seara cand mananc sau inainte de culcare si dau peste acest obstacol.
Pe Youtube, canalele la care sunt abonat scot cate un video la jumatate de saptamana si nici nu ma uit la toate (depinde de titlu), la recomandari imi da doar video-uri asemanatoare la care deacum m-am uitat, nimic nou. Plus ultimul timp toti scot video-uri cu ce-i la moda, pentru cat mai multe vizionari si nimic original.
Cand incerc sa privesc un film sau serial, parca as avea nevoia sa mai fac ceva concomitent, ca ma plictisesc foarte repede, chiar si la comedii.
Jocurile, parca de-acum nu-mi mai sunt asa interesante, nici cele pe care le asteptam de vreun an deja sa iasa.
Ceva idei? Solutii?

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Si eu la fel ca si tine, mai ma joc gta 5 dar tot plictiseala ramane,mai bag o piesa, un film, documentar, nu am rabdare parca, nu stiu o pauza cred ca e necesar

6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Citeste un roman

| 393Dan explică (pentru Brigaela):

Recomandari? nu prea lungi

| Bacemi a răspuns:

Creează tu video-uri inedite.

| 393Dan explică (pentru Bacemi):

N-am timp si nici personalitatea de youtuber xD

Brigaela
| Brigaela a răspuns (pentru 393Dan):

Pai nu stiu ce ai citit. Daca nu i-ai citit, ti-as recomanda rusii: Dostoievski, Tolstoi, Gorki, Solohov...

| GabrieloKg a răspuns:

Nu esti prea diferit de mine. La faza cu jocurile si cu filmele, le rup, 10 ore pe zi ma joc. Esti prea singur, daca ai fi avut amici/amica/,, prieteni" cu care sa iesi pe afara nu ai fi avut timp sa scrii postul. Bun, ar interveni ideea ca iti trebuie un hobby, daca esti singur la parinti in camera ta singur, invata sa dansezi din tutoriale de pe net, citeste carti SF, crede-ma nici eu nu citesc carti dar am dat peste un autor A.E Van Vogt, m-a acaparat imediat si am 17 ani. Nu exista,, personalitate" de youtuber, este doar curajul sau nepasarea fata de reactia celor din jur la contentul postat. cu cat inaintezi in abonati increderea de sine creste. Inscriete la ursuri de jujitsu(lupte) mergi la sala. Stiu ca e greu, la mine e la fel, daca iti place sa stai numai in casa si ai un Pc bunicel, iti recomand half life 2, fallout 3, gta iv, acum depinde daca ai cont de file.list.winking Incearca sa te uiti la animeuri