Buna! In primul rand dupa cum vad in poza ta nu esti urata deloc, in al doilea rand fiecare om este frumos in felul sau, daca chiar esti nemultumita de felul cum arati foloseste machiajul dar Atentie nu in exces, fond de ten rimel fard creion, daca le folosesti in fiecare zi pe urma la 20 de ani sau mai mult vei arata ca la 80 asculta sfatul meu si te va ajuta enorm
Să înveţi să vorbeşti frumos. La vârsta ta eu mă jucam cu păpuşele şi desenam portrete, nu aveam acest vocabular urât şi nu mă pasiona frumuseţea exterioară, ci interioară.
La profilul ei scrie ca e nascuta in 74...deci cea de la avatarul ei poate nu e ea neaparat ori e o poza mai veche dar nu cred
Şi tu chiar crezi că vârsta sau poza sunt adevărate? E o copilă răsfăţată care vrea să pară adultă. Oricum copilă sau nu vorbeşte urât şi îmi zgârie timpanele. Ţie îţi place? Cu aşa generaţie vrei să se mândrească România în viitorul apropiat?
Iar tu te bagi în aceiaşi oală cu ea. Nu înţelegi că sunt contra cuvintelor urâte?
O zi plăcută!
Interesant cum reuşeşti tu să te protejezi de toate cuvintele urâte, care ne înconjoară pe fiecare cam în fiece zi. Şi eşti dusă grav cu căpşorul dacă tu te ataci în halul ăsta de la un simplu "dracu".
Târfă ipocrită much?
Să ai o zi la fel de plăcută.
Da, reuşesc să mă protejez de persoanele ca tine. Şi ştii cum? Nu le dau atenţie.
Nu am pronunţat în viaţa mea un cuvânt urât şi nici nu o voi face.
O zi cât mai plăcută.
Oamenii ca tine mi se par mai scârboşi decât cei care înjură.
Zici că nu ai pronunţat în viaţa ta un cuvant "urât"? Dar hai să definim cuvintele astea "urâte"; ce-i ăla un cuvânt urât? Şi de ce e urât?
Nu poţi suna la fel de inteligent dacă adaugi un "căcat" în frază faţă de unul care se abţine de îi crapă maţul sau care vorbeşte "frumos" doar pentru că ştie robotic că e "urât" sau "rău" să vorbeşti "urât"? Personal le adaug din cinism; nu-mi place să stau să înfăşor un cuvant în alte 1000 de straturi, doar ca să sune cât mai netăios posibil, pentru "binele" persoanei căreia îi este adresat. Dacă îl merită nu înţeleg de ce nu aş face asta.
Şi de asemenea, aceste cuvinte "urâte" mai sunt şi un bun remediu anti stress şi anti atac cerebral.
"Oameni ca tine" - ce fel sunt eu? De ce te crezi superioare mie doar pentru că tu o arzi zână şi vorbitoare de frumos?
"Oamenii ca mine" ce repede ne juteci tu. Nu mă cred deloc "superioare" nimănui. Nu mă abţin de la absolut nimic,doar că aceasta a fost educaţia pe care am primit-o: să nu înjur, să nu vorbesc ca ceilalţi copii din jurul meu, să nu lovesc, să nu judec, să nu caut acul în carul cu fân...
Nu eşti şi nu pari mai inteligent/ă dacă adugi un cuvânt ce nu ar trebui să-şi aibă locul în acea frază. Eşti mai inteligent/ă dacă ştii să taci şi să vorbeşti atunci când trebuie.
"Persoanele ca tine" - mi se pare corect. Tu mă judeci, te judec şi eu la rândul meu. Nu am zis că te abţii, am menţionat de două feluri de oameni, tu te-ai încadra la ăia roboţi care nu vorbesc urât pentru că aşa au fost învăţaţi de mici, fără nici o explicaţie. Pe fircare dintre noi ne-au învăţat părinţii să nu vorbim urât, dar o dată cu vârsta mai creşti şi acolo sus, ajungi să judeci când poţi să când nu poţi să vorbeşti mai slobod.Şi da, am înţeles, tu eşti zână şi nu muritoare de rând ca noi, ăştia necivilizaţi şi porcoşi la gură.
Cât despre ultima chestie, ţi se aplică frumos şi ţie.
Din punctul tău de vedere tot ce este pe placul tău ţi se pare corect. Nu sunt un robot, sunt o fiinţă ca şi tine creiată de mâna lui Dumnezeu.
Şi crescând vrei să spui că trebuie să uiţi de învăţăturile părinţilor?
Nu sunt zână sau nemuritoare şi nu aş dori să fiu. Îmi este foarte bine în priopria piele. "Ăştia necivilizaţi şi porcoşi la gură" oare cine a spus asta eu sau tu?
Cât despre ultima frază eu am aplicat-o de multe ori, tu niciodată.
Aaa, bun, m-am lămurit. Bănuiam eu că eşti religioasă.
Nu am zis că trebuie să le uiţi, dar tu pur şi simplu exagerezi, şi chiar dai impresia că te crezi deasupra mea, dor prin simplul fapt că tu alegi să vorbeşti diferit. Faza cu "ăştia necivilizaţi şi porcoşi la gură" a fost o ironie, pe care tu probabil că nu ai recunoscut-o că de, nu intră în fişa postului de zână pură. Poţi să fii foarte civilizat, inteligent şi mai cum vrei tu şi zicând "căcat","dracu","la naiba" ş.a.m.d. Că nu intră în viziunea ta de civilizat asta e altă poveste, până la urmă fiecare are viziunea lui.
Şi de unde ştii tu că nu am aplicat-o niciodată? Ştiu când trebuie să tac şi când nu. Puteai la fel de frumos să taci, să laşi flatulenţele tale cu aromă de trandafiri la o parte.
Şi te-ai mai contrazis o dată singură, mai sus, ai zis că nu le dai atenţie persoanelor ca mine, însă am avut un schimb de replici destul de lung de atunci.
Printre altele, sa citesti raspunsurile pe care tocmai le-ai primit, sa razi cu pofta si sa spui: " aoleuuu, ce mai dezbat unii, sunt momente chiar mai grave decat a te crede urata, nu-i asa?"
Mă bucur că te-ai lămurit. Nu sunt religioasă, sunt creştină. Lasă-mă pe mine imperfectă cum sunt şi fi tu perfecţiunea întruchipată, că doar să cauţi nod în papură ştii. Nu mai stau să explic din nou ceea ce am vrut să spun şi ceea ce nu, fiecare pe aici am observat că înţelege ceea ce doreşte şi nu ceea ce trebuie. Nu am vrut să tac pentru că m-ai jignit direct şi nu cred că asta înseamnă pentru tine să fi mai inteligent. Ai căutat "ceartă", nu altceva. Aici închei şi te las în plata Domnului.
O seară minunată îţi doresc.
Buna! nu stiu cum arati sau cati ani, dar iti pot spune ca orice persoana e frumoasa ain felul ei si ca intotdeauna o fata/femeie cu un suflet bun devine frumoasa si la exterior. Pentru a-ti imbunatati imaginea in ochii tai si ai celorlalti, incepe sa te machiezi frumos si discret, avand grija sa-ti evidentieizi calitatile si sa maschezi defectele. Imbraca-te elegant, vezi ce culori te prind si mizeaza pe acelea, poarta haine decente si de bun gust, cautand sa evidentiezi partile frumoase ale corpului pe care le ai(de exemplu, daca ai un decolteu frumos, poarta o bluzita sau o rochie putin mai decoltata, fara insa a-ti arata sanii, daca ai talie subtire marcheaz-o cu o curea sau un cordon sau alege o rochie stransa pe atlie, daca ai picioare frumoase poarta fuste deasupra genunchiului sau rochii lungi si cu un slit mai amre pe picior). Fii in permanenta asortata, investeste in accesorii deosebite, gen posete din piele de foarte buna calitate, esarfe din matase naturala, bijuterii din argint sau din aur, ceasuri de mana deosebite, curele din piele late sau inguste, cum iti plac tie. Poarta tocuri. Fii mereu ingrijita, fa-ti manichiura si pedichiura, coafeaza-te, vopseste-ti parul intr-o culoare care sa te prinda, dar mare grija sa folosesti o vopsea de buna calitate si o culoare cat m, ai naturala, spre exemplu, un blond auriu mediu sau un negru albastrui nu una trasnita, gen roz, mov sau verde. Alege-ti o tunsoare care sa te prinda, penseaza-te, epileaza-te, alege-ti un parfum fin, care sa te defineasca. Nu uita sa ai un zambet irezistibil, o privire inteligenta, o atitudine de persoana increzatoare in fortele proprii si sa fii mereu draguta si amabila cu ceilalti, sa vorbesti, sa fii deschisa, sa faci glume, niciodata seci sau pe seama cuiva, sa fii sociabila si mereu binedispusa. Totul va fi bine!
Tipule las-o in pace pe @scrisoarededragoste...se vede de la o posta ca e o frustrata cu perfuzii in cap se ce ataca singura!
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: