Ii dau doua palme sufletului, il inchid, arunc cheia si pun creierul in locul sufletului.Macar ala nu imi face fente cand ma astept mai putin
Sper ca intr-o zi sa apara persoana care-mi va alina durerea. Important este sa nu-ti pierzi speranta. In acele momente nu exista "medicamente"...
Wai da ce nu fac : pun mp3-ul in urechi si merg si ma plimb mult, ma imbrac cu haine si le combin, dansez, gatesc, ies in oras la un suc! cand ma doare de nu mai pot : plang si plang si plang, ma descarc si ma simt bine apoi! aprind o tigara, ies pe geam, ma ocup de florile mele din casa, sun o prietena, citesc ceva interesant, scriu poezii si fac orice ca sa scap de durerea aia! fa si tu ceva de aici, e doar un moment care poate cateodata dureaza saptamani, nu te lasa batut/a de acest sentiment! viata merge mai departe si iti spun eu asta care ma lupt de 3 ani cu depresia si n-am luat nici macar o pastila! si asa mi-am stricat si sanatatea din cauza chestiei asteia! bafta multa! life it's a game, go on, keep up and don't give up!