Am încredere în tine că n-ai să ai încredere în astfel de bazaconii. Răspunsuri legate de viaţa ta, îţi dau eu. Învaţă!
Cu siguranta vei afla adevarul absolut de la Isus Nazariteanul, ofera datele personale inclusiv contul bancar si toate detaliile legate de el, viata ta se va schimba ...iti garantez.
E un site pe internet (eu am dat pe el dintr-o reclama)mi-am pus acolo cam tot despre mine si am pus o intrebare...si de atunci primesc mail-uri cu cate una alta ce se va intampla in viata mea.majoritatea sunt adevarate majoritatea nu.+nu platesc nimic.eu zic ca da sa te inscrii, dar la alea fara plata .mie imi place sa imi scrie tipa aia care cum si-n ce fel se va intampla.
Eu n-as pune asemenea intrebari pe aici, e adevarat ca nu te stie nimeni, sa fii naiva si sa crezi in tarot e o prostie.
"Majoritatea sunt adevărate majoritatea nu" AU mi-ai oprit creierul pentru o mutare. Oricum, draga mea angy927, ce anume vrei să şţii despre viaţa ta? ce te frământă?
Auuu scuza-ma.ce te costa sa faci asa ceva? nimic! si iti zice lucruri foarte interesante.
Ce te costă, timp, lucruri interesante, mă îndoiesc. TOTUŞI NU CU asta aveam o problemă ci cu formularea ta eronată, probabil nu înţelegi termenul de majoritate. Nu poţi spune "majoritatea sunt, majoritatea nu sunt", e o tâmpenie matematică. Ai 100 de predicţii, majoritatea poate fi şi 51, iar tu spui că 51 sunt adevărate şi 51 sunt false, mă înţelegi? mai lucrează la logică şi vorbim.
Daaa te costa fix 100 de ani sa iti introduci 3 date, lucruri interesante care? acelea de a sta pe TPU? toti va da-ti destepti.toti ma toti.si niciunul nu e. lasa-ma cu logica ta.esti in anul 83 da iti petreci timpul pe tpu.rupi cu inteligenta .sti cati ani au cei care pun intrebari aici? cam pana in 17 ani. tu ce cauti? iesirea?!
Ce caut eu aici, e treaba mea, şi n-are nicio legătură cu nimic. Eşti aşa departe de o gândire clară că nu ştiu de ce mă obosesc cu tine. N-am zis nimic nici de cât durează nici cât de dificil ar fi, tot ce am zis, în legătură cu ce ai scris e faptul că stai prost cu logica şi/sau matematica. Că nu poţi spune "majoritatea sunt majoritatea nu ", adică in acelaşi timp o majoritate este şi pozitiva si negativă. Dacă poţi înţelege atâta lucru, dar probabil mai ai mult până să te maturizezi şi sa începi sa gândeşti.
Marius1553 întreabă: