Doamne eu trec in clasa a 8
anul pe care treci va fi destul de stresant e anul greu ca sa zic asa incepi chimia
succes...nu trebuie sa fii de 10 incontinu poti si un 9 sau un 8 acum depinde ce situatie ai la familie nu te mai stresa asa asa faceam si eu ca tine acum n-am nici un stres iau si 9 si 8
succes ai grija de tine nu trebuie sa te stresezi ca nu-i sfarsitul lumii
Buna. Te inteleg perfect.Acum cativa ani am avut un program cam ca al tau:scoala, pian, pregatire la mate, pregatire la engleza, de invatat la o groaza de materii, teme, pregatiri pentru concursurile scolare etc.Am vorbit cu parintii mei, si le-am spus ca nu mai pot sa continui asa. Ei mi-au mai redus din activitati si acum am si eu timp liber. Tin minte ca acum vreo 2 ani, tanjeam sa ma duc pe bulevard cu rolele, dar n`aveam timp, sau cu bicicleta.
Asta e calea, vorbeste cat mai repede cu parintii tai, pentru ca o sa obosesti si nu o sa mai dai randament maxim la scoala.In locul tau as renunta la 2 dintre acele activitati.
La care dintre ele sa renunti, e alegerea ta. . Iti urez multa bafta la scoala.Si incearca sa scapi mai repede de stresul asta ca nu iti aduce nimic bun. Pupici
Vorbeste cu parintii nici ei ar putea face fata stresului la care esti supusa tu:-s si inca ceva: nu renunta niciodata la lucrurile care te fac fericita incearca sa fi optimista