Reevaluându-mi întrebarea, observ că emoji-ul nu a fost recunoscut de site iar dezamăgirea mea la potențiala știre că emoji-urile clasice și istorice au fost eliminate este de nemăsurat.
Oooo, cine a revenit, te salut, spiridus.
Bine sanatos? Eu zic ca obisnuinta e motivul pentru care stau aici.
Da, și eu îmi amintesc când mi-am făcut prima dată cont aici, undeva prin toamna lui 2009. Am dat de acest site din întâmplare. Îmi trezește amintiri frumoase perioada aia; pe atunci era în vogă și Yahoo! Messenger și Hi5. Pe TPU era o atmosferă plăcută cum este și acum. Mă reîntorc aici pentru că-mi place să răspund la întrebări, am găsit ajutor la diverse probleme, am primit sfaturi competente. Nu vreau să mă mai despart de acest site, mă simt bine aici. Sper să-mi fac bine treaba și să nu deranjez în vreun fel moderatorii sau alți useri.
Sa zic ca vin aici dintr-un fel de obisnuinta, in principal. Ce imi place la site? Aspectul si cativa utilizatori probabil, in rest nimic mai mult, sunt destui oameni bolnavi cu capul pe aici, de stiut. Te-ai decis sa te reapuci de TPU?
De acord cu tine, mai ales la partea cu oamenii bolnavi
Dar sunt și ei o parte a site-ului, un fel de entertainment pentru restul’. Până la urmă, dacă e totul în limita unui bun simț, nu face rău nimănui să ne amuzăm nițel pe seama lor.
Cât despre reapucat de TPU, încă sunt în plină contemplare.
Ești de acord, sunt de acord cu tine că ești de acord cu mine, este bine . Dacă aș fi fost în locul tău probabil că aș fi spus că am venit aici ca să văd cum mai este pe la grădina zoologică . Dacă te decizi să rămâi, trebuie să ai grijă la hidră, că nu știi de unde te mușcă . În limita bunului simț sau nu, s-au întâmplat mai multe pe aici, au fost și banați, permanent chiar *șoapte : mulțumesc*, ne-am distrat și pe seama celor mai puțin norocoși ca noi, este păcat să râdem de ei * lacrimă de crocodil *.
Ești în plină contemplare și nu știi ce să faci? Ia parte la un test beta pe site-ul nostru timp de o săptămână, nu te costa decât niște nervi și sentimente cringe! Ai telefonul în mână? Atenție, după prima săptămână petrecută aici sunt șanse mari să faci asta :
https://youtu.be/--ODQQ5j3JU
DC_Raul_1999 întreabă: