Luam ca exemplu pe guta, el in emisiunea cu doctor Andrei a recunoscut ca fără banii nu avea pe nici una sau Adrian minune, Columbeanu.
Normal ca ei stiu asta,crezi ca eu daca as fi una frumoasa as crede ca aia e atrasa de mine fizic, as stii din start ca e vorba de interese materiale, si eu ma gandeam la un sugarbaby, dar nu am banii, sa fim realisti cine nu ar vrea fete frumoase, dar costa
Mai sunt si genii "D-astea" care doar cu banii incearca sa le atraga
Astfel incat dupa un timp, e si normal sa-si puna intrebari de genul
Daca pe social media se etaleaza doar cu banii si bunurile, e si normal sa ii ia paranoia la un moment dat
In rest, pentru noi, muritorii de rand, nu e asa mare beleaua. Ne dam seama destul de usor daca e pe interes.
Aici sunt multe de zis.
Si sunt mai multe categoriu de oameni cu bani si mai multe circumstante prin care acestia ajung sa fie cu parteneri nepotriviti.
O prima categorie ar fi oamenii de bani gata care au bani de la parinti si sunt implicati in afaceri de familie si nu au avut alt loc de munca si nu prea stiu ce inseamna sa muncești pentru banii aia si sunt pacaliti foarte usor sa aiba parteneri care stau cu ei pentru bani si nu pentru persoana lor, aici as zice ca lipsa de experienta in viata isi spune cuvantul.
A doua categoria ar fi oamenii care au facut bani prin propriile lor forta dar din cauza faptului ca s-au axat numai pe cariera si bani pe parte de socializare si inteligenta emotionala au lacune si vor ajunge sa fie cu parteneri capusa care stau cu ei numai pentru bani.
Intr-un cuvant trebuie sa iesi din zona de confort si sa cunosti cat mai multi oameni ca sa stii ce le poate capul la fiecare.
E buna ideea ta cu contractul prenuptial dar nu te ia nicio gagica din Romania cu conditia asta.
Cel mai bine ar fi sa te asiguri ca atunci cand te casatoresti sa ai si tu casa ta pe care nevasta nu poate pune mana, gen fiecare cu bunurile lui.
Referitor la intrebarea la unii e vorba si de prostie dar la cei mai multi e vorba de lipsa de experienta de viata.
Pai nu conteaza de categorie si nu trebuie sa ai experienta 100 ani de viata, parintii te pot invata ca aia poate sta cu tine pentru bani, daca tu vrei ceva serios (nu conteaza ca ai muncit sau nu banii, tu vrei ca aia sa fie pe bune partenera ta), si sa zica sa faca cum am zis eu ca sa se convinga cum sta treaba, e f simplu.
Ca daca nu a muncit pe bani si daca poate da fara sa conteze, asta nu rezolva treaba, ca omu nu vrea asa femeie.
Asta se invata in 5 minute sa procedezi cum am zis eu, doar ca parintii aia trebuie sa stie ce sa zica in acele 5 minute.
Nici nu trebuie sa te pricepi la oameni, ca afli cum e acela.
Si nu va rezista mult si pleaca.
Iti trebuie experienta cand dai banii ca prostu, ca sa-ti dai seama daca e pentru bani sau nu, dar altfel nu e nevoie de asa multa experienta.
Cu contract o femeie desteapta accepta, iar eu nu as avea nevoie de femei slabe la minte.
Accepta pentru ca stie ca si mine ce s-ar putea intampla.
Aia cu fiecare cu bunurile lui e okey, dar si milionarii au bunurile luate inainte de casatorie, si aia sta sa-i ia tot la divort, etc, de aia se si face int lumea lor cu contract multi din ei.
Ca daca mergea cum zici tu, nu mai existau contracte prenuptiale.
Mi se pare ca era o lege ca daca sta minim 5 ani cu tine, chiar daca le-ai facut inainte, ar avea dreptul, nu stiu exact cum e la noi.
Sugarbaby
Aia cu bani îs cam prosti, altfel nu se complica cu fomiste. Milionar în euro sa fie, nu calcă în MC sau mai știu eu unde. La ala sutele de lei sunt ca leul la ăștia de rand. Fiind darnic o tine lângă el, pana e falit. Și de ai bani nu trebuie sa te arăți, aici greșesc bogătașii.
Eu am zis in caz ca ma arat, ca e inevitabil sa zicem ca se stie in oras, etc, in zona, dupa casa, etc.
In caz ca ma arat fac cum am zis ca un om de rand, sa vedem cum se comporta ea, si aflu.
Iti iei o sugababy
anonim_4396 întreabă: