| Mosotti a întrebat:

Ma intreb de ce aia cu bani is prosti si cad in capcana de nu stiu daca aia ii plac sau nu?!
Ma refer si la aceiasi varsta, nu punem tinere cu batrani, ca acolo e f clara treaba, ei accepta asa.
Ma refer la unu tanar care vrea un viitor cu acea fata.

De ex eu am o strategie, fac sa nu beneficieze de nimic in plus fata de cele decente, si vad daca sta pe interes sau nu.
Nu platesc eu tot, nu o duc nu stiu unde pe bani multi.
Daca ma insor fac contract prenuptial (daca e corecta va accepta pentru ca intelege treaba).
Si cu asta basta.
Si afli cum e, ca nu rezista daca e pe interes, cand vede ca nu pica ceva, pleaca.

Cele decente zic asa o masa normala, o floare, la o terasa de rand, McDonald, etc.

Ce e aia "cand ai bani nu stii daca e pe interes sau nu"?!

Voi ce parere aveti? De ce nu procedeaza asa? Daca tot se plang ca nu isi dau seama ce si cum.

12 răspunsuri:
| UnchiulRamiz a răspuns:

Aia cu bani îs cam prosti, altfel nu se complica cu fomiste. Milionar în euro sa fie, nu calcă în MC sau mai știu eu unde. La ala sutele de lei sunt ca leul la ăștia de rand. Fiind darnic o tine lângă el, pana e falit. Și de ai bani nu trebuie sa te arăți, aici greșesc bogătașii.

| Mosotti explică (pentru UnchiulRamiz):

Eu am zis in caz ca ma arat, ca e inevitabil sa zicem ca se stie in oras, etc, in zona, dupa casa, etc.
In caz ca ma arat fac cum am zis ca un om de rand, sa vedem cum se comporta ea, si aflu.

| LordCristobal a răspuns:

Aici sunt multe de zis.
Si sunt mai multe categoriu de oameni cu bani si mai multe circumstante prin care acestia ajung sa fie cu parteneri nepotriviti.
O prima categorie ar fi oamenii de bani gata care au bani de la parinti si sunt implicati in afaceri de familie si nu au avut alt loc de munca si nu prea stiu ce inseamna sa muncești pentru banii aia si sunt pacaliti foarte usor sa aiba parteneri care stau cu ei pentru bani si nu pentru persoana lor, aici as zice ca lipsa de experienta in viata isi spune cuvantul.
A doua categoria ar fi oamenii care au facut bani prin propriile lor forta dar din cauza faptului ca s-au axat numai pe cariera si bani pe parte de socializare si inteligenta emotionala au lacune si vor ajunge sa fie cu parteneri capusa care stau cu ei numai pentru bani.
Intr-un cuvant trebuie sa iesi din zona de confort si sa cunosti cat mai multi oameni ca sa stii ce le poate capul la fiecare.
E buna ideea ta cu contractul prenuptial dar nu te ia nicio gagica din Romania cu conditia asta.
Cel mai bine ar fi sa te asiguri ca atunci cand te casatoresti sa ai si tu casa ta pe care nevasta nu poate pune mana, gen fiecare cu bunurile lui.
Referitor la intrebarea la unii e vorba si de prostie dar la cei mai multi e vorba de lipsa de experienta de viata.

| Mosotti explică (pentru LordCristobal):

Pai nu conteaza de categorie si nu trebuie sa ai experienta 100 ani de viata, parintii te pot invata ca aia poate sta cu tine pentru bani, daca tu vrei ceva serios (nu conteaza ca ai muncit sau nu banii, tu vrei ca aia sa fie pe bune partenera ta), si sa zica sa faca cum am zis eu ca sa se convinga cum sta treaba, e f simplu.
Ca daca nu a muncit pe bani si daca poate da fara sa conteze, asta nu rezolva treaba, ca omu nu vrea asa femeie.

Asta se invata in 5 minute sa procedezi cum am zis eu, doar ca parintii aia trebuie sa stie ce sa zica in acele 5 minute.
Nici nu trebuie sa te pricepi la oameni, ca afli cum e acela.
Si nu va rezista mult si pleaca.
Iti trebuie experienta cand dai banii ca prostu, ca sa-ti dai seama daca e pentru bani sau nu, dar altfel nu e nevoie de asa multa experienta.

Cu contract o femeie desteapta accepta, iar eu nu as avea nevoie de femei slabe la minte.
Accepta pentru ca stie ca si mine ce s-ar putea intampla.
Aia cu fiecare cu bunurile lui e okey, dar si milionarii au bunurile luate inainte de casatorie, si aia sta sa-i ia tot la divort, etc, de aia se si face int lumea lor cu contract multi din ei.
Ca daca mergea cum zici tu, nu mai existau contracte prenuptiale.
Mi se pare ca era o lege ca daca sta minim 5 ani cu tine, chiar daca le-ai facut inainte, ar avea dreptul, nu stiu exact cum e la noi.

| RAY a răspuns:

Luam ca exemplu pe guta, el in emisiunea cu doctor Andrei a recunoscut ca fără banii nu avea pe nici una sau Adrian minune, Columbeanu.
Normal ca ei stiu asta,crezi ca eu daca as fi una frumoasa as crede ca aia e atrasa de mine fizic, as stii din start ca e vorba de interese materiale, si eu ma gandeam la un sugarbaby, dar nu am banii, sa fim realisti cine nu ar vrea fete frumoase, dar costa

| RAY a răspuns (pentru UnchiulRamiz):

Iti iei o sugababy

| RAY a răspuns (pentru LordCristobal):

Sugarbaby

| RAY a răspuns (pentru Mosotti):

Guta mereu a facut asta contract prenuptial

| OldSoul a răspuns:

Mai sunt si genii "D-astea" care doar cu banii incearca sa le atraga laughing
Astfel incat dupa un timp, e si normal sa-si puna intrebari de genul laughing
Daca pe social media se etaleaza doar cu banii si bunurile, e si normal sa ii ia paranoia la un moment dat laughing

In rest, pentru noi, muritorii de rand, nu e asa mare beleaua. Ne dam seama destul de usor daca e pe interes.

| Mosotti explică (pentru OldSoul):

Pai aia care vor sa atraga cu banii is fraier, deci le convine sa nu fie placuti pe bune? Nasolie.
Nu au fizic, nu-s placuti si aia e.
Ca daca nu ai fizic (figura cat de cat atractiva), mori cu caracteru, inteligenta si comportamentu, hainele de gat.
Am doua exemple si in real.

| OldSoul a răspuns (pentru Mosotti):

Cam asa e...
Unii incearca sa compenseze lipsa fizicului sau mai a stiu eu ce prin partea materiala. Sau pur si simplu li se pare ca le e mai usor. Acum nu zic, poate le o fi mai usor, dar traiesti cu "frica" asta, traiesti.

| Mosotti explică (pentru OldSoul):

Nu poti compensa mancarea cand ti-e foame cu apa.
Fizicul nu e inlocuibil, doar el declanseaza placutul pe bune, ca dupa aia conteaza si alte calitati e altceva.