| SilentRain a întrebat:

Mă plictisesc teribil, m-am plictisit de filme, jocuri pe telefon, YouTube
Voi ce faceți în situați de genul asta?

16 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Toate chestiile acestea le faci pe PC sau pe telefon.
Asta faci ca să te distrezi. Ce înseamnă distracție. Dis-tracție, care este un fel de invers cu a-tracție. Mă distrez ca să scap de gânduri, de probleme, de obligații. Dta ai ceva important de făcut dacă nu deschizi calculatorul? Nu, dta ai început direct cu dis-tracția. Iar dis-tracția ai căutat-o într-o zonă unică, unde totul se întâmplă pe ecran. Se închide ecranul, ce faci? Nu mai ai nimic de făcut? Ce îți place să faci? Ce ți-ar place să faci afară, cu un prieten, cu o prietenă, cu colegii, cu tinerii din vecini, nimic, nimic?

| SilentRain explică (pentru sadrian46):

Daca se închide ecranul, mă închid și eu *amin *
Absolut nimic, pe colegi nu-i suport, n-am prietenii că nu mă suporta ei pe mine ( "oare de ce?" laughing) )
Pe nemernicii numiți veci, nu-i plac

| Steregoi a răspuns (pentru SilentRain):

Te gândești daca exista Dumnezeu. Pentru ca de la Dumnezeu sunt toate. Treaba cu Dumnezeu foarte probabil îți va îmbunătăți nivelul de trai si calitatea vieții.

| SilentRain explică (pentru Steregoi):

Pune frana, că Gogul* cunoscut și sub denumirea de D-zeu *, nu prea se baga El în viața oamenilor

| Steregoi a răspuns (pentru SilentRain):

Se baga foarte tare in viata oamenilor Dumnezeu. Depinde cum interpretezi realitatea si stiinta. E pus un preț mare pe fiecare căpățână de om.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Tu chiar nu ai hobby-uri, Ploicica? Iti dau de la mine.

| Ineys a răspuns:

Ascult muzica si ma uit pe tavan.
rolling on the floor
Cum sa te plictisesti de jocuri si YouTube?
Incearca-le pe alea pe PC (jocurile), alea pe telefon chiar sunt plictisitoare.

Pune mana la matematica... romana... rolling on the floor

Răspuns utilizator avertizat
| syd2 a răspuns:

Muncesc la chestiile utile si care-mi plac. Nu ma intereseaza melancolia si alte chestii inutile, disciplina e cheia

| Teo29 a răspuns:

Voluntariat la SMURD/