Muncesc la chestiile utile si care-mi plac. Nu ma intereseaza melancolia si alte chestii inutile, disciplina e cheia
Toate chestiile acestea le faci pe PC sau pe telefon.
Asta faci ca să te distrezi. Ce înseamnă distracție. Dis-tracție, care este un fel de invers cu a-tracție. Mă distrez ca să scap de gânduri, de probleme, de obligații. Dta ai ceva important de făcut dacă nu deschizi calculatorul? Nu, dta ai început direct cu dis-tracția. Iar dis-tracția ai căutat-o într-o zonă unică, unde totul se întâmplă pe ecran. Se închide ecranul, ce faci? Nu mai ai nimic de făcut? Ce îți place să faci? Ce ți-ar place să faci afară, cu un prieten, cu o prietenă, cu colegii, cu tinerii din vecini, nimic, nimic?
Daca se închide ecranul, mă închid și eu *amin *
Absolut nimic, pe colegi nu-i suport, n-am prietenii că nu mă suporta ei pe mine ( "oare de ce?" ) )
Pe nemernicii numiți veci, nu-i plac
Te gândești daca exista Dumnezeu. Pentru ca de la Dumnezeu sunt toate. Treaba cu Dumnezeu foarte probabil îți va îmbunătăți nivelul de trai si calitatea vieții.
Pune frana, că Gogul* cunoscut și sub denumirea de D-zeu *, nu prea se baga El în viața oamenilor
Se baga foarte tare in viata oamenilor Dumnezeu. Depinde cum interpretezi realitatea si stiinta. E pus un preț mare pe fiecare căpățână de om.
Ascult muzica si ma uit pe tavan.
Cum sa te plictisesti de jocuri si YouTube?
Incearca-le pe alea pe PC (jocurile), alea pe telefon chiar sunt plictisitoare.
Pune mana la matematica... romana...
Ce coincidenta și pe mine mă amuză copios oameni religioși
Exista vru buton de activare a spiritului său trebuie sa beau ceva spirt, palinca
Petru că își mai nebunii că ce-i de la spitalul 9
Deh 'am stat o perioada printre asemenea specimene, nu făceau decât să îl pomenească pe Isus la fiecare 3 minute
Macar nu-si vad de Isusu' lor si incearca sa-l bage si altora pe gat.
Https://imgur.com/a/9MpfSvj
Ai dreptate.Nici eu nu mai cred ca e de ras, cred ca e de plans.