Cauta pe google in zona la tine orfelinatele, suna la numarul lor de telefon, si spune-le ce vrei sa faci. Simplu.
Am căutat și-am găsit orfelinate, pe google. Locuiesc in America și cănd vin in Romănia timpul este limitat.
In 95-96 am lucrat intr-un orfelinat și-am văzut cum cresc sufletele acelor copii nevinovați. Mi-ar place să fac ceva pentru ei dar se pare că nu-i deloc ușor
Pe unde esti in America? Eu zic ca iti pierzi timpul aiurea, RO nu e America, tu daca esti pe aici, esti invatat cu viata de aici, acolo lucrurile stau cu totul diferit.
Cei care lucreaza acolo nu le pasa, au acel job doar pentru salar, in rest nu cred ca or fi interesati de ceva.
Tu le duci, dar alea or sa ajunga vai mama lor.Pt ca or sa lase alea pe mina acelor copii, or sa le distruga aia, acolo nu-s doar copii buni, is la gramada, am spus romanii acolo au alta gindire.
Daca vrei sa faci ceva intr-adevar, dobeaza ceva pe la scoli, acolo e altceva, e mai strictete, nu au acces care cum vrea, nu stiu eu asa cred.
Sau daca vrei sa faci ceva, renoveaza un spital, asa mai micut dintr-un orasel, sau poti chiar erenova cladirea unde stau acei copii orfelinat ce spui.
In primul rind copii trebuie sa aiba ceva conditii unde traiesc, sa aiba baie, paturi etc, le duci ceva periute de dinti, sapun etc, ii inveti sa fie curati, eu asa gindesc, trebuie sa le dai ce au nevoie neaparat, nu mese de biliard sa fim seriosi, cit crezi ca ar fi interesati de asa ceva?
Am, vazut asa ceva la un orfelinat ce spui si tu, la mine in zona in RO.Au venit ceva englezi, au renovat ala cladirea, au pus electric noi, au pus bai, dusuri, noi, au adus prosoape, chestii de astea pentru fiecare copil acolo.
Bine aia erau si multi, cei care venise erau de astia voluntari, banui ca lucrurile erau donate, au venit cu camioane, au stat luni bune, pana au terminat.
La tine sa duci o masa de biliard e picatura de ploaie in ocean.De vrei sa faci ceva, poti face, dar ce am zis eu mai sus.Nu trebuie neaparat sa renovezi toata cladirea, faci doar baile ce au aia acolo, sau le faci baie daca aia nau.
Asta nu costa asa mult.Angajezi tu om, il controlezi, spui sa arate poze, asta daca nu ai timp ce spui sa stai tu acolo.
Ori pui pe careva ruda sa verifice pe ala ce executa. lucrarea
Uite idei, asta daca vrei sa afci ceva.Asa din gura si masa de ping pong dale la jalea, nu de aia duc aia lipsa acum.
Stii ce am facut eu? Asa cand ies pe la mall mai gasesc haine, pantofi f ieftin, au fost pantofi de 80-120 doalri la 10 dolari perechea am luat nu stiu 15 perechi, am selectat la mine haine, nepurtate cu eticheta pe ele, plus ce am mai luat cde am gasit in clearance le-am dus in RO, le-am trimis cu cei care duc pachete ieftin, cand am fost acasa, am chemat rude, vecini, le-am zis probati ce va vine si luati
asta am facut la craciun anul trecut.
Au probat oamenii, luau doar ce le venea, bine nu la aia mai avuti am dat, oricum aia is cu nasu pe sus nu se coborau ei la asa ceva, desi tot ce am dus si le-am dat erau noi cu eticheta pe ele si branduri Polo, chestii de astea nu chinazarii, pe aici nici nu-s asa ceva.
Inainte duceam ce nu mai voiam, aici la astia la containere, pana cand cineva mi-a zis de aia ce duc pachete in RO cu bani putini.
La orfelinat copii nu duc lipsa de mâncare, iar părintele lor eu nu pot fi niciodată. Însă pot face ceva pentru unii dintre ei, dacă găsesc vreunul talentat.
Biliardu e un joc asa sa te relaxezi, ala nu-i viitor.
Daca vrei sa afci ceva, asigura cuiva un confort, unor copiii.Am spus eu sa le duci mincare? Nu stiu de unde le scoti, am spus sa faci ceva renovari, la casele astea de copiil sa le faci o baie, ca sigur unele cladiri nici nu au, sau daca au is vai mama lor.
Ai si tu o durere, iti place biliardu te asigur ca de biliard no sa fie mai nimeni interersat, mai ales printre copii.
Daca vrei sa faci ceva in domeniul asta, du-te si amenajeazale un teren de fotbal, sau o sala, fotbal, handbal, ceva care plac la copii, nu biliard, auzi si la tine, biliard
Sau esti si tu din astia care trimite in RO numai ce gasesc ce arunca unu altul, ai gasit si tu o masa de biliard si cu aia deja rupi norii.
Daca din astea vrei sa afci, adica nu ai bani sa donezi, sau sa faci ce am spus, vezi-ti de treaba, iti pierzi timpul aiurea.
Nici nu ai spus macar prin ce stat esti pe aici, ce esti speriat, te cauta cumva FBI
Eu stiu ca pe aici opamenii is mai comunicativi, vad tu esti f retras, vrei sa duci masa de biliard gasita la strada, in RO cu banii cei dai pe transport, cumperi de acolo una noua.
Cel putin nu duci lucruri folosite, desi is bune si alea, dar cum am spus e departe.
Daca am fi fost ca si mexicanii la granita, atunci da duceai de toate.Iti dadeam eu frigidere, aragaze, orice, functionale f bune, sa le donezi, dar nu merge asa, RO e departe rau.