Buna.E frumos ca vrei sa invete si altii din viata ta. Apoi, ai luat in considerare sa mergi la psiholog?
Ultimile randuri pe care le-ai scris mi-au placut foarte mult.
Daca eram din staff as fi pus cel putin o saptamana acest topic in prima pagina.
Nimeni nu te poate ajuta decat tu insuti, degeaba ai primit si vei primi sfaturi in continuare.
Imi pare rau pentru afectiunile pe care le ai. Inca o data ni se demonstreaza ca viata este nedreapta cu unii
Altele si altii au facut o profesie din a se vinde (stiti la cei si cele care ma refer de ani de zile) si nu se imbolnavesc marea majoritate dintre ei
Universul are un mod ciudat de a actiona!
Dullcat. Ești un om bun și un om inteligent. Dar trebuie să-ți spun ceva. Nu cunoști oamenii.
Nu rezolvi dacă mergi la psiholog, unii din ei nu sunt curioși de sănătatea altor persoane
La inceput pare ca vorbesti de majoritatea si apoi spui de unii dintre ei.Deci which is it?
Evident ca nu-i cunosc, sunt o straina care vorbeste cu alti straini.
Admir sarcasul tău.
Îmi amintești de soră-mea. Ea crede că-n viață toate problemele vin c-o soluție.
Sarcasm de unde? Eu nu tin minte sa mai fi vorbit cu acest om si e logic ca suntem toti straini anonimi.Cand ai atatea probleme in viata, sfaturile nu vin de la TPU sau de la oameni fara nicio pregatire, ci de la oameni care inteleg totusi care-i treaba cu psihicul uman.Nu am scris nicaieri de solutia magica suprema, ci am adresat o simpla intrebare.Reciteste si nu mai interpreta in functie de interactiunile cu oameni familiari tie.
Eu în locul tău nu mi-aș pierde speranța până în ultimă clipă, aș încerca toate remediile posibile de la vrăji și medicină naturistă, până la cele mai noi tratamente cu ultrasunete, radiofrecvență etc.Și aș face toate lucrurile care îmi plac, aș încerca tot ce nu am încercat și aș fi vrut.M-aș bucura de fiecare clipă, pentru că toți avem un timp limitat și nu știm niciodată 100% cât e acel timp și e mai bine să ai un timp plăcut, oricât de scurt, decât unul trist și lung.
Îmi cer scuze! Pe viitor voi fi mai atent și voi incerca să incetez cu intrerpretările!
Parerea mea vis-a-vis de ceea ce tu ai scris e că da,viața este frumoasa, chiar daca viața este un coșmar uneori,sunt și clipe frumoase și tocmai acelea trebuie prețuite,nu cele rele.
Cat despre tine,cum zicea Demicuncalator,cat timp ești deasupra groapei,privește ultimele clipe ca fiind toată viața ta.
Vezi tu, daca înainte erai bun bazat că ai o viață înainte,acum ai posibilitatea sa faci tot ce vrei,știind că viața ta cândva va lua sfârșit și,decât să regreți tot ceea ce nu ai reușit,mai bine mori împlinit că ai făcut tot ceea ce s-a putut!
Regrete avem cu toții,dar asta nu înseamnă că nu facem și lucruri bune fara să ne dăm seama.
Așa că nu mai fi negativist,orice sfârșit este însoțit de un nou inceput și,cu aceasta ocazie,poate vei lupta cu ambiție pentru ultimele tale vise, pentru a nu muri plin de regrete,ci cu gândul că tu ai făcut ce ai putut.
Asa că nu trebuie sa privești dezgustat tot ce va urma, ci, privește partea plina a paharului:mai ai zile de trăit, câte o fi, dar mai ai! Nu le irosi inutil!
Nicoleta6 întreabă: