Pentru soț (deci poți să-i printezi):
Îți comanzi o pizza, îți iei o bere din frigider, te înarmezi cu o telecomandă și încerci să supraviețuiești dezastrului în fața televizorului, cât mai departe de bucătărie.
Iar pe nevasta o mănânci la desert, desigur.
Iar a doua zi o pui pe ea să-ți prepare o pizza, cam așa:
http://vimeo.com/22647358
Poftă bună!
Ha ha ha! Si-acum eu sa zic: Pai asa i-am facut Blinc-Blinc (din ochi)...
Ahaaa, deci așa l-ai făcut să te înrămeze!
Eh, ce vremuri! Ce vremuri mai erau! Uite-asa zburau hainele de pe mine! :)
http://www.youtube.com/watch?v=qPZO35TYxLM&feature=youtube_gdata_player
Haha, genial! Mă întreb, cum naiba a intrat în ei? Sau au fost cusuți direct pe ea?
Mai ceva ca o centură de castitate!
Al tău cum a reușit să te elibereze? Are și el dințișori?
Că mâinile, bănuiesc, le avea ocupate cu altceva.
Au pocnit ei singuri la prima vedere
Probabil pentru că și atunci ai fost la înălțime.
(S-a auzit cum te-am aplaudat?)
Nu am aflat inca motivul, dar mie nu-mi scot niciun zambet bisericutele astea analitico-pseudo-amuzante ce unii le imprastie pe diferite categorii. Daca asta se vrea simt al umorului, eu te pic, ca tot e sesiune recent.
Asta pentru ca esti tu nitel mai cult si mai ciufuztel, cred...
Nu,pentru ca e un tip de umor de proasta calitate, nici nu il poti numi umor.Cu din astea, ar trebui sa ii fie rusine si unui pustiulica de la T/A.
Nuuu, la 50 te razgandeanu, te agati mai abitir de viata, uite asa de-al dracu', sardonic sa le faci si la alti viata grea, ca asa ziceam si eu la 40 ca 70 e de ajuns dar nu mai zic ca nu ma tin de cuvant. Acuma daca vrei umor sadic ia-ti capre si omoarale pe ale mele nu ti le dau, eu ce mai marlesc?
Uite, se intampla ca eu sa apreciez in egala masura atat feed-back-ul pozitiv cat si pe cel negativ. Merci! Chiar n-am de ce sa ma supar, ti-ai spus parerea. Nu ma supar nici daca-mi dai ignore, ba chiar te sfatuiesc s-o faci. Tu esti ala deranjat, deci tu esti ala care trebuie sa dea pe ignore daca tot te deranjeaza intrebarile mele si felul in care conversez pe ele. Chiar n-am pretentia sa ma placa toata lumea, ar fi o foarte mare nebunie. Oricum, iti multumesc pentru interventie si te rog sa-mi ocolesti postarile (doar in cazul in care ele nu-ti sunt pe plac). Numai bine!
Sport la greu si miscare sa ti se faca asa o foame incit sa nu te mai intereseze gustul. Daca reusesti esti salvat.Eu supravietuiesc asa de mai bine de 18 ani.
Multi inainte!
Lasa ca stiu eu ca tii palinca pitita sub masa si torni pe shesta in ciorba cand nu se uita nevasta .
Iar nu ti-a iesit varza?
Bai! As scrie niste chestiute dar mi-e ca ma suspenda astia si nu-ti mai vad zambetul
Sa incerc totusi!
Cum ar fi daca ai servi mancarea aia arsa, afumata ca vai de ea direct de pe un trup de zana(zana sa fii tu aici, ca pe noi ne-ai facut recent zei, cu gropite, muschi si tot tacamul )?
Suna la pompieri, sau serveste-ti prima data soacra, daca n-are nimic poti manca si tu.
Mare parte din ce noi numim gust este in realitate miros. Deci un carlig de rufe prins de nas este cea mai buna metoda.
Carte de supravietuire suburbana cand ai o nevasta urbana:
1. Manaca la maica-ta! Eventual leag-o si adu-o la tine acasa, sa va gateasca la amandoi.
2. Cumpara-ti conserve de fasole si Furazolidon, preventiv... sa fie, la o adica!
3. Tine o cura de slabire, bazata pe Pringles, alune si bere.
4. Ia-ti o amanta de la tara. Se stie ca sexul inflacarat produce foame, deci o data pe saptamana manaca la ea. Un sex bun nu tine de foame, poti sa sari peste el.
5. Imprieteneste-te cu toate vecinii din bloc, cu neveste de la tara. La o adica, te poti auto-invita la ei seara, dupa 8.
6. Swap wife! Cu tot cu ce a gatit!
7. Cauta-ti un servici cat mai departe de casa, cu bonuri de masa incluse.
8. Divorteaza si intoarce-te la maica-ta acasa, sanchi trist.
9. Devin-o si tu vegetarian, cica ajuta la sanatate. Asa o sa si rumegi ca un bou, daca tot arati ca unul.
10. Mutati-va naibii la casa, la tara! Restul vine de la sine...
1. eu sa n-o prind pe ma-sa la mine! (glumesc, sa pun eu mana pe ea )
2.ok
3.ok
4. poti sa o aduci si-acasa cu tot cu oala de pe soba.
5. nu stam la bloc, dar poa sa mearga la aia din cartier.
6. ia-o si tu pe aia de nr 26. ai vazut ce se antreneaza barbat'su prin fata casei noastre?
7. da, chiar asa. ai vazut ce se antreneaza ala de la no:26 in fata casei noastre?
8. ultima oara a slabit 10 kile.
9.n-ar fi rea ideea.
10. la tara, mah? aici e select, nu exista tara
Chiar m-am intrebat in sinea mea de cateva ori, ce as prefera:
1. sa ma (mai) insele nevasta, dar sa-mi gateasca fantastic toata viata,
2 sa nu ma insele nevasta niciodata, dar s-a cam mor de foame,
3. sa nu ma insele, sa gateasca bine, dar sa o (mai) insel eu, chiar si asa...
Ce crezi ca am ales?
Sa nu te-nsele, sa n-o inseli, sa gatesti tu ca altfel mor copii de foame si oricum esti in limba dupa ea dar preferi s-o bagi la inaintarea pe aia cu copiii.
Exemple de eschive, la situatia data de tine:
1) Faino, ma vrei sanatos, dar gatesti numai cu porcarii din import, pline de "E"-uri. De ce naiba iti mai las banii pe mana?
2) Iubita, sunt full! Tocmai am mancat cu sefu'. Nu stiu ce a avut azi idiotu', dar a dat o masa buna la restaurant.
3) '-tu-ti funduletu' tau de faina! Stii ca-mi place nespus felul asta de mancare, dar niciodata nu ma anunti din timp cand o faci. M-am prostit in oras, pe drum, cu un sendvis. Maine, iti mananc toata oala!
4) Dupa bere? Hai, nu fi chiar atat de cruda! Stii doar ca 2 beri fac exact cat o ciorba buna (caloric vorbind).
5) Iubi, stiu ca esti o gospodina desavarsita, acesta fiind unul dintre motivele principale pentru care te iubesc la nebunie. Lasa-ma sa vad meciul, apoi "distrug" 2 farfurii, de nici nu mai ai ce spala (adormirea in timpul meciului este mai mult decat indicata!).
P.P. As spune mai multe, dar ce folos. Tu citesti raspunsurile, iar bietul barbat sta si inghite in sec, cautand o modalitate de evadare necitita de tine Seara faina!
1. Ca sa ma fac frumoasa. Pentru tine
2. Ok
3. Ok
4. Ok
5. Ma uit eu la Pretty Woman, tu poti sa ma tii in brate
Pai, la nr. 1 si 5, o dai dracu' de mancare, si te pui pe treaba Ca d-aia v-ati luat! Nu pentru eschive
Ce 1,2, 3,4, 5 poa' sa vina sa se puna pe treaba fara explicatii ca-l dau incolo de Pretty Woman si mai si uit ca am trudit toata ziua
Cea mai buna tehnica de supravietuire e sa manance pe unde apuca altfel moare de inanitie cu bucatareasa din tine.
Asculta asta si nu te mai chinui la bucatarie ca mai mult faci risipa si poti da foc si la casa cu privitul la Pretty Woman.
http://www.youtube.com/watch?v=-8KdsMpaZ7M
Mrrrrrrr!
"Mrrrrrr!" Se zgribuli pisica.
Cateva tehnici de baza: shaorma, cursuri de bucatarie (pentru amandoi), sau chiar apucatul taurului de coarne si gatitul pe cont propriu. Succes!
Ready întreabă:
Andreibrb1 întreabă: