anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ma roaga sotul sa intreb urmatoarea chestie: tehnici de supravietuire cand gateste nevasta?

40 răspunsuri:
| paulica2003 a răspuns:

Te ascunzi in baie laughing

| Alexu51 a răspuns:

Fa-ti cruce si indura. Daca ii barbat.

| AjutorAnorexieBulimie a răspuns:

Cateva tehnici de baza: shaorma, cursuri de bucatarie (pentru amandoi), sau chiar apucatul taurului de coarne si gatitul pe cont propriu. Succes!

| Ezyo a răspuns:

Suna la pompieri, sau serveste-ti prima data soacra, daca n-are nimic poti manca si tu. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Comanda o pizza.

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Gatesti in locul eihee hee

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Abtinere totala pana termini de gatitlaughing)

| iKronstadt a răspuns:

Exemple de eschive, la situatia data de tine:
1) Faino, ma vrei sanatos, dar gatesti numai cu porcarii din import, pline de "E"-uri. De ce naiba iti mai las banii pe mana?
2) Iubita, sunt full! Tocmai am mancat cu sefu'. Nu stiu ce a avut azi idiotu', dar a dat o masa buna la restaurant.
3) '-tu-ti funduletu' tau de faina! Stii ca-mi place nespus felul asta de mancare, dar niciodata nu ma anunti din timp cand o faci. M-am prostit in oras, pe drum, cu un sendvis. Maine, iti mananc toata oala!
4) Dupa bere? Hai, nu fi chiar atat de cruda! Stii doar ca 2 beri fac exact cat o ciorba buna (caloric vorbind).
5) Iubi, stiu ca esti o gospodina desavarsita, acesta fiind unul dintre motivele principale pentru care te iubesc la nebunie. Lasa-ma sa vad meciul, apoi "distrug" 2 farfurii, de nici nu mai ai ce spala (adormirea in timpul meciului este mai mult decat indicata!).
P.P. As spune mai multe, dar ce folos. Tu citesti raspunsurile, iar bietul barbat sta si inghite in sec, cautand o modalitate de evadare necitita de tine laughing Seara faina!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru iKronstadt):

1. Ca sa ma fac frumoasa. Pentru tine happy
2. Ok
3. Ok
4. Ok
5. Ma uit eu la Pretty Woman, tu poti sa ma tii in brate happy

| iKronstadt a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai, la nr. 1 si 5, o dai dracu' de mancare, si te pui pe treabawinking Ca d-aia v-ati luat! Nu pentru eschive laughing

| harciog a răspuns:

Sport la greu si miscare sa ti se faca asa o foame incit sa nu te mai intereseze gustul. Daca reusesti esti salvat.Eu supravietuiesc asa de mai bine de 18 ani.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru iKronstadt):

Ce 1,2, 3,4, 5 poa' sa vina sa se puna pe treaba fara explicatii ca-l dau incolo de Pretty Woman si mai si uit ca am trudit toata ziuawinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru harciog):

Multi inainte!
Lasa ca stiu eu ca tii palinca pitita sub masa si torni pe shesta in ciorba cand nu se uita nevasta big grin.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Carte de supravietuire suburbana cand ai o nevasta urbana:
1. Manaca la maica-ta! Eventual leag-o si adu-o la tine acasa, sa va gateasca la amandoi.
2. Cumpara-ti conserve de fasole si Furazolidon, preventiv... sa fie, la o adica!
3. Tine o cura de slabire, bazata pe Pringles, alune si bere.
4. Ia-ti o amanta de la tara. Se stie ca sexul inflacarat produce foame, deci o data pe saptamana manaca la ea. Un sex bun nu tine de foame, poti sa sari peste el.
5. Imprieteneste-te cu toate vecinii din bloc, cu neveste de la tara. La o adica, te poti auto-invita la ei seara, dupa 8.
6. Swap wife! Cu tot cu ce a gatit! rolling on the floor rolling on the floor
7. Cauta-ti un servici cat mai departe de casa, cu bonuri de masa incluse.
8. Divorteaza si intoarce-te la maica-ta acasa, sanchi trist.
9. Devin-o si tu vegetarian, cica ajuta la sanatate. Asa o sa si rumegi ca un bou, daca tot arati ca unul.
10. Mutati-va naibii la casa, la tara! Restul vine de la sine...

| Inferno a răspuns:

Mare parte din ce noi numim gust este in realitate miros. Deci un carlig de rufe prins de nas este cea mai buna metoda.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

1. eu sa n-o prind pe ma-sa la mine! (glumesc, sa pun eu mana pe ea big grin )
2.ok
3.ok
4. poti sa o aduci si-acasa cu tot cu oala de pe soba.
5. nu stam la bloc, dar poa sa mearga la aia din cartier.
6. ia-o si tu pe aia de nr 26. ai vazut ce se antreneaza barbat'su prin fata casei noastre? rolling on the floor rolling on the floor
7. da, chiar asa. ai vazut ce se antreneaza ala de la no:26 in fata casei noastre? happy
8. ultima oara a slabit 10 kile.
9.n-ar fi rea ideea.
10. la tara, mah? aici e select, nu exista tara happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Inferno):

Asta se rezolva repede rolling on the floor

anonim_4396

Chiar m-am intrebat in sinea mea de cateva ori, ce as prefera:
1. sa ma (mai) insele nevasta, dar sa-mi gateasca fantastic toata viata,
2 sa nu ma insele nevasta niciodata, dar s-a cam mor de foame,
3. sa nu ma insele, sa gateasca bine, dar sa o (mai) insel eu, chiar si asa...
Ce crezi ca am ales?

anonim_4396

Sa nu te-nsele, sa n-o inseli, sa gatesti tu ca altfel mor copii de foame si oricum esti in limba dupa ea dar preferi s-o bagi la inaintarea pe aia cu copiii. rolling on the floor

NOname
| NOname a răspuns:

Pentru soț (deci poți să-i printezi):

Îți comanzi o pizza, îți iei o bere din frigider, te înarmezi cu o telecomandă și încerci să supraviețuiești dezastrului în fața televizorului, cât mai departe de bucătărie.
Iar pe nevasta o mănânci la desert, desigur.

Iar a doua zi o pui pe ea să-ți prepare o pizza, cam așa:
http://vimeo.com/22647358
Poftă bună!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

N-o deranjezi, n-o stinjenesti cu prezenta ta inoportuna. Ii lasi toata bucataria numai ei si... te duci cu baietii la bere laughing

| Hombre a răspuns (pentru anonim_4396):

Cea mai buna tehnica de supravietuire e sa manance pe unde apuca altfel moare de inanitie cu bucatareasa din tine.
Asculta asta si nu te mai chinui la bucatarie ca mai mult faci risipa si poti da foc si la casa cu privitul la Pretty Woman.
http://www.youtube.com/watch?v=-8KdsMpaZ7M

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Hombre):

happy
Mrrrrrrr!

| Hombre a răspuns (pentru anonim_4396):

"Mrrrrrr!" Se zgribuli pisica. rolling on the floor

| Hombre a răspuns:

Daca inca nu a plecat de acasa sotul, bai frate mai ai rabdare putin ca scoate astia pe piata niste androide si sacapam de muierile astea cicalitoare.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Hombre):

Zice el: au gasit astia optiune de mutire prin inductie? La patrat in cazul asteia?

| Dumnezău a răspuns:

Nu am aflat inca motivul, dar mie nu-mi scot niciun zambet bisericutele astea analitico-pseudo-amuzante ce unii le imprastie pe diferite categorii. Daca asta se vrea simt al umorului, eu te pic, ca tot e sesiune recent.

| Hombre a răspuns (pentru Dumnezău):

Uneori esti prea morocanos bai legionarule, acum, dar la 50 de ani?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru NOname):

Ha ha ha! Si-acum eu sa zic: Pai asa i-am facut Blinc-Blinc (din ochi)...

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Dumnezău):

Asta pentru ca esti tu nitel mai cult si mai ciufuztel, cred...