Eh, ce vremuri! Ce vremuri mai erau! Uite-asa zburau hainele de pe mine! :)
http://www.youtube.com/watch?v=qPZO35TYxLM&feature=youtube_gdata_player
Haha, genial! Mă întreb, cum naiba a intrat în ei? Sau au fost cusuți direct pe ea?
Mai ceva ca o centură de castitate!
Al tău cum a reușit să te elibereze? Are și el dințișori?
Că mâinile, bănuiesc, le avea ocupate cu altceva.
Nu,pentru ca e un tip de umor de proasta calitate, nici nu il poti numi umor.Cu din astea, ar trebui sa ii fie rusine si unui pustiulica de la T/A.
Nuuu, la 50 te razgandeanu, te agati mai abitir de viata, uite asa de-al dracu', sardonic sa le faci si la alti viata grea, ca asa ziceam si eu la 40 ca 70 e de ajuns dar nu mai zic ca nu ma tin de cuvant. Acuma daca vrei umor sadic ia-ti capre si omoarale pe ale mele nu ti le dau, eu ce mai marlesc?
Uite, se intampla ca eu sa apreciez in egala masura atat feed-back-ul pozitiv cat si pe cel negativ. Merci! Chiar n-am de ce sa ma supar, ti-ai spus parerea. Nu ma supar nici daca-mi dai ignore, ba chiar te sfatuiesc s-o faci. Tu esti ala deranjat, deci tu esti ala care trebuie sa dea pe ignore daca tot te deranjeaza intrebarile mele si felul in care conversez pe ele. Chiar n-am pretentia sa ma placa toata lumea, ar fi o foarte mare nebunie. Oricum, iti multumesc pentru interventie si te rog sa-mi ocolesti postarile (doar in cazul in care ele nu-ti sunt pe plac). Numai bine!
Probabil pentru că și atunci ai fost la înălțime.
(S-a auzit cum te-am aplaudat?)
Iar nu ti-a iesit varza?
Bai! As scrie niste chestiute dar mi-e ca ma suspenda astia si nu-ti mai vad zambetul
Sa incerc totusi!
Cum ar fi daca ai servi mancarea aia arsa, afumata ca vai de ea direct de pe un trup de zana(zana sa fii tu aici, ca pe noi ne-ai facut recent zei, cu gropite, muschi si tot tacamul )?