...de la lumea asta perversa si nu mai stii ce fata e sincera, te simti dezamagit. Lasa ca in viata poti sa te mandresti si de alte chestii nu numai de cineva care iti e alaturi (in fiecare an posibilitatile de a avea prietena scad) si pana la urma toata lumea va ajunge sa fie rea. O cariera sau meseria pe care o vei face te poti mandri si asa stii ca realizezi ceva in viata. Eu o sa ma multumesc cu postul de munca ca sofer profesionist mai mult nu imi trebuie si nu depind de o femeie ca sa traiesc simplu ca buna ziua.
Incearca tu sa gandesti pozitiv si sa te bucuri de lucrurile marunte gen faptul ca esti sanatos, ca vezi, ca mergi si altele gandeste-te ca altii nu au acest noroc. Singur nu esti niciodata, singur esti doar fizic. Incearca sa zambesti mai mult in fiecare zi si bucurate de viata!
Si eu ma simt foarte singura si trista, si cel mai important este ca nu dureaza de citeva zile, ci deja saptamini.Ma gindesc:poate din cauza ca trec prin perioada de adolescenta? Poate la tine e la fel?
CdeMetal întreabă: