Sa stii ca e bine intr-un fel ca te consumi deoarece se vede ca nu esti un om asa (nesimtit) care sa zica :eee atata am facut asta e. dar nu trebuie sa recurgi la sinucidere si chestii din astea pentru o amarata de teza.si eu am plans foarte mult ca am luat 9 la teza la romana. pana cand m-a luat o durere de cap...si cum adica ce rost mai are viata ta?! tu esti cineva in lumea asta. pentru o teza nu merita sa te consumi atat de mult. succes in continuare si nu iti face griji pentru teza.
Stai flex, ca viata merge inainte, si nu iti taie nimeni capul daca iei o nota mai mica. Nu cred ca iei chiar 5 sau 6. De fapt cand crezi ca iei o nota mica, intotdeauna iei una mare. Asa ca stai linistita ca nu te omoara nimeni.
Stai linistita viata merge mai departe.Eu am luat si 10 in teza la mate dar am luat si 6.Depinde de starea in care esti, de imprejurari, inspiratie. teza e doar 25% din medie asa ca daca ai o medie buna la oral o sa iti iasa medie buna si cu nota mica in teza.Nu te mai agita, totul o sa fie bine o sa iei si note bune.
>
Lary_Lary_Habby_ întreabă:
mODIN întreabă: