| lia a întrebat:

Ma simt prost!
Si dat fiind faptul ca sunt fata, va trebui sa folosesc cuvantul "prost" la genul feminin. Deci, se subintelege traducerea afirmatiei mele. laughing
Pentru ca aceasta este o parodie la spusele lui Bro, acum urmeaza in mod firesc si intrebarea:
Daca imi infiintez un club cine va dori sa faca parte din el? laughing rolling on the floor

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vreau si aicirolling on the floor
Am o idee...thinking
Nu ar fi misto sa faceti un singur club? Tu si Bro la conducere...ca tot ati fost cu ideealaughing)

67 răspunsuri:
| Barajag a răspuns:

Ma treci si pe mine pe lista?laughing

| lia explică:

@Criticul, nu se va numi asa se va numi:
"Clubul celor cu un singur neuron pentru ca restul sunt in concediu" laughing rolling on the floor

| lia explică:

@ Mihaela, nu ma simt vinovata, jenata, inconfortabil fata de nimeni happy Ai interpretat gresit, nu l-am ironizat pe Bro happy
@Criticul, se spune primul venit, primul servit tongue
@Iubymondialul, sunt primiti toti oamenii care doresc, intrarea este libera laughing
Apreciez faptul ca nu ma abandonezi. Se pare ca imi esti alaturi ca un caine credincios laughing

| lia explică:

@Bizzare, il asteptam si pe Bro sa apara in "peisaj" pentru a decide acest lucru, nu pot lua o hotarare in lipsa luiwinking

| lia explică:

Vai Bro dar ce onoare, aseara imi spuneai ca nu mai am ce cauta in clubul tau, de asta am hotarat sa infiintez un altul laughing
Just kidding laughing rolling on the floor

| lia explică:

@dreamerlainen, fosta ta profesoara probabil ca ducea lipsa de vreme ce se gandea cum sa inmulteasca si neuronii laughing
Dar tu ce mi-ai spune? tongue

| lia explică:

Bro, multumesc frumos, atunci facem cum a spus Bizzare happybatting eyelashes

| lia explică:

Bizzare fac cinste si cu doua lazi. Numai sa vii in Bucuresti, ca esti prea departe si clubul e aici big grin tongue

| lia explică:

@Julian, stiu asta, nici nu ma indoiam de faptul ca iti vei face simtita prezenta. Sa stii ca ocupi un loc de frunte in toate cluburile mele happy

| lia explică:

@Dreamerlainen, si eu sunt blonda natural dar am preferat sa imi acopar "prostia" cu satenul laughing

| lia explică:

@Harciog, nu este prezenta obligatorie este doar nevoie de dedicare...Deci ramane valabil? happy
@Afrodita 17, trebuie doar sa recunoastem ca toata viata avem de invatat. happy
@Bebestress, nu sunt din Bucuresti, acolo este sediul central laughing

| lia explică:

@Bizzare, intalnirea o stabilim unde doresti tu, premiul tu l-ai castigat laughing

| lia explică:

@Clau, nu cred ca va fi nevoie sa "rupi" capu la nimeni, important este sa se stie de la inceput ca regula de baza este:
Fara tratament diferentiat!
Asa ca, nu se va tine cont de profesie, de apartenenta religioasa si nici de rasa...

| lia explică:

@iubymondialul, nu stiu ce fotosinteza vrei tu sa imi "oferi" dar vei avea nevoie de muuuulta lumina. Sper sa nu iti vina factura mare laughing

| lia explică:

@Ionut-86, este clubul pe care ni-l dorim noi, toti!
Daca tu iti doresti muzica, atunci ti se indeplineste dorinta, doar cu totii contribuim ca sa devina frumos clubul love struck
Si iti poti pastra toti neuronii, poate iti vor fi de folos laughing

| lia explică:

Vali Mocanu si Ioana va astept cu bratele deschise, voi veti gasi mereu usa deschisa pentru ca sunteti niste draguti si ma simt onorata sa va am in clubul meu.

| lia explică:

@Iubymondialul, nu stiu de ce anticipezi tu situatia laughing
Vom trai si vom vedea daca este sau nu asa laughing
@Ionut-86, nu este adevarat in nici o situatie nu trebuie sa te lasi dus de val. Ne distram dar cu cap, ca doar de asta este clubul "prostilor" laughing

| lia explică:

Bro, tu ocupi un loc mult mai important decat cel de la pieptul meu happy

| lia explică:

Bro, daca consideram ca nu meriti nici macar nu aduceam in discutie acest lucru happy
Deci, raspunsul este daaaaaaaaa laughing

| lia explică:

@Zbenguici si eu am de nenumarate ori aceasta stare euforica laughing
Nu face decat sa provoace dependenta laughing So just be carefulwinking

| lia explică:

Pipimik, te-am scris pe lista!
Multumesc pentru sustinere...stii tu la ce anume ma refer :-> kiss

| lia explică:

@Pupimik te-am botezat sad Scuze tongue
Cum ar trebui sa procedez? Iti dau un miel de Paste? laughing
@Zbenguici, acum ca mi-ai impartasit secretul euforiei tale, te superi daca din cand in cand il voi utiliza si eu? big grin

| lia explică:

@Rachid ce anume te-ar interesa despre clubul nostru? tongue
@Moneyandfame, ma bucur ca ma bagi in clubul respectiv. happy
Daca nu iti face placere intrebarea adresata de mine, nu trebuie neaparat sa fii ironic.
O zi buna in continuare, iti doresc happy

| lia explică:

@Pupimik, eu nu vreau sa scap de ce imi face placere happy
Si voi cumpara 2 sticle ca sa iti tin companiehee hee laughing

| lia explică:

Bro, pai tu erai surpriza care iesea din tort laughing
De ce ai divulgat secretul? laughing rolling on the floor

| lia explică:

Da Bro, numai noi... vom simti blushing dar de stiut, stie toata lumea datorita tie laughing

| lia explică:

Welcome Ursulika, sigur ca te trec pe lista tongue

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Eu nu ma simt in genere deloc. Asta ce/cum ma face?happy

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

@Lia eu mereu sunt euforica! E de vina mirosul de tei!