Dap... diferenta fiind ca tu ai folosit cuvantul "prost" cu un alt inteles! Cel putin eu inteleg ca te simti vinovata, jenata, inconfortabil viz-a-viz de cineva/ceva.
In niciun caz la faptul ca ai avea un grad de inteligenta mai scazut.Gresesc?
@Criticul, nu se va numi asa se va numi:
"Clubul celor cu un singur neuron pentru ca restul sunt in concediu"
Offff! si eu am intrat pe TPU gandind ca voi gasi numai oameni ''inteligenti'', numai ingineri, etc.si cand colo, ce sa vezi, deja au inceput sa apara clubul prostilor.pai ce sa fac, deja am aderat la unul, insa nici pe tine nu te pot lasa asa.am sa ma inscriu si in clubul tau. sper ca nu va fi nici o problema daca sunt inscris in doua cluburi, nu? primesti manelisti in club? sunt utili pentru ''fotosinteza''.
Fii linistita. Ai folosit bine cuvantul "prost", fiindca aici este adverb si nu poate avea feminin. Mira
@ Mihaela, nu ma simt vinovata, jenata, inconfortabil fata de nimeni Ai interpretat gresit, nu l-am ironizat pe Bro
@Criticul, se spune primul venit, primul servit
@Iubymondialul, sunt primiti toti oamenii care doresc, intrarea este libera
Apreciez faptul ca nu ma abandonezi. Se pare ca imi esti alaturi ca un caine credincios
@Bizzare, il asteptam si pe Bro sa apara in "peisaj" pentru a decide acest lucru, nu pot lua o hotarare in lipsa lui
Vai Bro dar ce onoare, aseara imi spuneai ca nu mai am ce cauta in clubul tau, de asta am hotarat sa infiintez un altul
Just kidding
@Lia
Fosta mea profesoara de engleza ti-ar zice convinsa "Lasa draga mea, ca se va inmulti acel neuron!". Saraca profa, avea o biologie in ea...
@dreamerlainen, fosta ta profesoara probabil ca ducea lipsa de vreme ce se gandea cum sa inmulteasca si neuronii
Dar tu ce mi-ai spune?
Eu ti-as spune ca ne potrivim - tot un neuron plictisit am si eu - si vreau sa ader la clubul tau.
Pe deasupra, sunt si putin blond...
Bizzare fac cinste si cu doua lazi. Numai sa vii in Bucuresti, ca esti prea departe si clubul e aici
@Lia, Bro Eu vin in Bucuresti saptamana viitoare. Imi faceti cinste si mie cu o bere?
@Julian, stiu asta, nici nu ma indoiam de faptul ca iti vei face simtita prezenta. Sa stii ca ocupi un loc de frunte in toate cluburile mele
@Dreamerlainen, si eu sunt blonda natural dar am preferat sa imi acopar "prostia" cu satenul
@Harciog, nu este prezenta obligatorie este doar nevoie de dedicare...Deci ramane valabil?
@Afrodita 17, trebuie doar sa recunoastem ca toata viata avem de invatat.
@Bebestress, nu sunt din Bucuresti, acolo este sediul central
LisaJulie întreabă: