@Clau, nu cred ca va fi nevoie sa "rupi" capu la nimeni, important este sa se stie de la inceput ca regula de baza este:
Fara tratament diferentiat!
Asa ca, nu se va tine cont de profesie, de apartenenta religioasa si nici de rasa...
Daca e si muzica intru si eu in clubul vostru.
Numai daca ma primiti
Imi trimit toti neuroni la plimbare pastrez doar unu pentru imi aminti adresa clubului
@iubymondialul, nu stiu ce fotosinteza vrei tu sa imi "oferi" dar vei avea nevoie de muuuulta lumina. Sper sa nu iti vina factura mare
@Ionut-86, este clubul pe care ni-l dorim noi, toti!
Daca tu iti doresti muzica, atunci ti se indeplineste dorinta, doar cu totii contribuim ca sa devina frumos clubul
Si iti poti pastra toti neuronii, poate iti vor fi de folos
@ lia. Daca e distractie la maxim ce nevoie mai avem de neuroni.Nu ar fi mai bine sa me lasam cu totii dusi de val.
Vali Mocanu si Ioana va astept cu bratele deschise, voi veti gasi mereu usa deschisa pentru ca sunteti niste draguti si ma simt onorata sa va am in clubul meu.
@Iubymondialul, nu stiu de ce anticipezi tu situatia
Vom trai si vom vedea daca este sau nu asa
@Ionut-86, nu este adevarat in nici o situatie nu trebuie sa te lasi dus de val. Ne distram dar cu cap, ca doar de asta este clubul "prostilor"
Bro, daca consideram ca nu meriti nici macar nu aduceam in discutie acest lucru
Deci, raspunsul este daaaaaaaaa
@Zbenguici si eu am de nenumarate ori aceasta stare euforica
Nu face decat sa provoace dependenta So just be careful
Cum lipsesc cateva ore... pierd cate ceva
De cand avem cluburi?
Nu conteaza... orice ar fi. I'm in! (daca mai aveti loc si pentru mine )
Pipimik, te-am scris pe lista!
Multumesc pentru sustinere...stii tu la ce anume ma refer :->
@Pupimik te-am botezat Scuze
Cum ar trebui sa procedez? Iti dau un miel de Paste?
@Zbenguici, acum ca mi-ai impartasit secretul euforiei tale, te superi daca din cand in cand il voi utiliza si eu?
@Rachid ce anume te-ar interesa despre clubul nostru?
@Moneyandfame, ma bucur ca ma bagi in clubul respectiv.
Daca nu iti face placere intrebarea adresata de mine, nu trebuie neaparat sa fii ironic.
O zi buna in continuare, iti doresc
@lia- De data asta scapi...ai noroc ca nu-mi place mielul Mai bine imi trimiti o sticla de Absolut si se uita totul.
Si legat de sustinere... n-ai de ce...liutza :*!
@Pupimik, eu nu vreau sa scap de ce imi face placere
Si voi cumpara 2 sticle ca sa iti tin companie
LisaJulie întreabă: