Fii linistita. Ai folosit bine cuvantul "prost", fiindca aici este adverb si nu poate avea feminin. Mira
Cum lipsesc cateva ore... pierd cate ceva
De cand avem cluburi?
Nu conteaza... orice ar fi. I'm in! (daca mai aveti loc si pentru mine )
@lia- De data asta scapi...ai noroc ca nu-mi place mielul Mai bine imi trimiti o sticla de Absolut si se uita totul.
Si legat de sustinere... n-ai de ce...liutza :*!
Dap... diferenta fiind ca tu ai folosit cuvantul "prost" cu un alt inteles! Cel putin eu inteleg ca te simti vinovata, jenata, inconfortabil viz-a-viz de cineva/ceva.
In niciun caz la faptul ca ai avea un grad de inteligenta mai scazut.Gresesc?
@Lia
Fosta mea profesoara de engleza ti-ar zice convinsa "Lasa draga mea, ca se va inmulti acel neuron!". Saraca profa, avea o biologie in ea...
Eu ti-as spune ca ne potrivim - tot un neuron plictisit am si eu - si vreau sa ader la clubul tau.
Pe deasupra, sunt si putin blond...
@Lia, Bro Eu vin in Bucuresti saptamana viitoare. Imi faceti cinste si mie cu o bere?
Daca e si muzica intru si eu in clubul vostru.
Numai daca ma primiti
Imi trimit toti neuroni la plimbare pastrez doar unu pentru imi aminti adresa clubului
@ lia. Daca e distractie la maxim ce nevoie mai avem de neuroni.Nu ar fi mai bine sa me lasam cu totii dusi de val.
Lia, eu sunt mai nou si as vrea sa ma inscriu si eu, da cum se face, sper sa ma intelegi! daca vrei da-mi un mail si spune-mi mai detaliat, daca ma accepti bineinteles, astept! pup
Offff! si eu am intrat pe TPU gandind ca voi gasi numai oameni ''inteligenti'', numai ingineri, etc.si cand colo, ce sa vezi, deja au inceput sa apara clubul prostilor.pai ce sa fac, deja am aderat la unul, insa nici pe tine nu te pot lasa asa.am sa ma inscriu si in clubul tau. sper ca nu va fi nici o problema daca sunt inscris in doua cluburi, nu? primesti manelisti in club? sunt utili pentru ''fotosinteza''.
LisaJulie întreabă: