| lia a întrebat:

Ma simt prost!
Si dat fiind faptul ca sunt fata, va trebui sa folosesc cuvantul "prost" la genul feminin. Deci, se subintelege traducerea afirmatiei mele. laughing
Pentru ca aceasta este o parodie la spusele lui Bro, acum urmeaza in mod firesc si intrebarea:
Daca imi infiintez un club cine va dori sa faca parte din el? laughing rolling on the floor

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vreau si aicirolling on the floor
Am o idee...thinking
Nu ar fi misto sa faceti un singur club? Tu si Bro la conducere...ca tot ati fost cu ideealaughing)

68 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

Fii linistita. Ai folosit bine cuvantul "prost", fiindca aici este adverb si nu poate avea feminin. Mira

| Cryssy a răspuns:

Hai ca vin si eu happy

ValiMocanu
| ValiMocanu a răspuns:

Vin si eu pe la clubul vostru. Part timelaughing

| ioanaa a răspuns:

Am ajuns cam tarziu. mai e loc in club? laughing

pupimik
| pupimik a răspuns:

Cum lipsesc cateva ore... pierd cate ceva laughing
De cand avem cluburi? laughing
Nu conteaza... orice ar fi. I'm in! (daca mai aveti loc si pentru mine big grin )

pupimik
| pupimik a răspuns:

@lia- De data asta scapi...ai noroc ca nu-mi place mielul laughing Mai bine imi trimiti o sticla de Absolut si se uita totul.

Si legat de sustinere... n-ai de ce...liutza :*!

| Mya a răspuns:

Dap... diferenta fiind ca tu ai folosit cuvantul "prost" cu un alt inteles! tongue Cel putin eu inteleg ca te simti vinovata, jenata, inconfortabil viz-a-viz de cineva/ceva.
In niciun caz la faptul ca ai avea un grad de inteligenta mai scazut.Gresesc? big grin

| afrodita17 a răspuns:

Ma ''inscriu'' si eu... dar ce trebuie sa facem in clubul asta? laughing

| JesterRO a răspuns:

Daca clubul se va numi Legiunea Inimoşilor Amărâţi (L. I. A.), ma bag!

| dreamerlainen a răspuns:

@Lia
Fosta mea profesoara de engleza ti-ar zice convinsa "Lasa draga mea, ca se va inmulti acel neuron!". Saraca profa, avea o biologie in ea...

Eu ti-as spune ca ne potrivim - tot un neuron plictisit am si eu - si vreau sa ader la clubul tau.
Pe deasupra, sunt si putin blond...

@Lia, Bro Eu vin in Bucuresti saptamana viitoare. Imi faceti cinste si mie cu o bere?

| Moneyandfame a răspuns:

Te bag eu in clubul celor care dau mesaje pe TPU de plictiseala.

| Onutzu a răspuns:

Daca e si muzica intru si eu in clubul vostru.
Numai daca ma primiti laughing
Imi trimit toti neuroni la plimbare pastrez doar unu pentru imi aminti adresa clubului laughing

| Onutzu a răspuns:

@ lia. Daca e distractie la maxim ce nevoie mai avem de neuroni.Nu ar fi mai bine sa me lasam cu totii dusi de val. laughing

| rachid_4824 a răspuns:

Ce club, zi mai detaliat!

| rachid_4824 a răspuns:

Lia, eu sunt mai nou si as vrea sa ma inscriu si eu, da cum se face, sper sa ma intelegi! daca vrei da-mi un mail si spune-mi mai detaliat, daca ma accepti bineinteles, astept! pup

| blacksnow a răspuns:

Pai nu stiu vezi poate poti atrage si tu lumea cu ceva colorat de exempluhee heelaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si cum se va numi acest club?"Lia fata cu chibriturile"?hee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prea tarziu, sunt luata deja la alt club laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lia, in cazul acesta, m-am mai linistit... ocup si eu un scaunlaughingsau prind loc in picioarelaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Offff! si eu am intrat pe TPU gandind ca voi gasi numai oameni ''inteligenti'', numai ingineri, etc.si cand colo, ce sa vezi, deja au inceput sa apara clubul prostilor.pai ce sa fac, deja am aderat la unul, insa nici pe tine nu te pot lasa asa.am sa ma inscriu si in clubul tau. sper ca nu va fi nici o problema daca sunt inscris in doua cluburi, nu? primesti manelisti in club? sunt utili pentru ''fotosinteza''. rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai deja am eu clubul asta. dar cum ai si fost sfatuita, poti veni in clubul meu. te primim cu bratele deschise si te fac adjunct big grin tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sunt cu tine, Lia! Si tu stii asta. N-am farmecul lui Bro si nici tenacitatea lui iubymondial, dar tu stii ca eu te apreciez pentru ceea ce esti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lia cum nu? Mereu ai loc in clubul meu, mai ales tu big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pana la urma tot la ce am zis eu ajungetidevil
Faceti cinste cu o bere..sau ce vreti voilaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bizzare facem cinste si cu o lada. Numai sa vii in Bucuresti, ca esti prea departe si clubul e aici big grin tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fara prezenta obligatorie vin si eu din cind in cind.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lia esti din bucuresti?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O trimiteti prin posta?laughing)
Sau mai bine stabilim intalnirea aia la mijloc?laughing