Poate avea o cunoștină în blocul acela și a întrebat-o, poate a întrebat o cunoștință de a ta?
Crezi ca m-a urmarit cand plecam din orasul lui spre orasul meu?
Pai eu am nr de telefon mobil, nu fix. Si daca stia adresa, nu Mai intreba strada.
Posibil, nu știu. Mai logic e să te urmărească pe social media, ai postat ceva cu adresa, ai vreo poza postata cu adresa ta, aveți vreun prieten comun sau a intrat în vorbă cu cineva cunoscut ție și asa a aflat adresa ta, etc, variante și variante.
O variantă mai sf e ca are acces la telefonul tău, mai exact la contul de gmail; așa află la fix adresa ta. Zic varianta sf, dar dacă omul e genul de urmăritor, orice se poate. Acum ce zic eu sunt niște variante, iar tu nu trebuie să disperi. Dacă te simți amenințată, mai bine faci o plângere la poliție.
Niciodata nu am postat adrese.
Prieteni comuni nu cred. Nu ma are in friends list.
Intr-adevar, am doua numere de telefon pe care le stie. Se poate afla asa oare?! Am abonament pe ambele. Dar cred ca trebuie sa mituiesti pe cineva de la firma de telefonie sa iti spuna adresa. Caz in care nu cred ca ar face asta cineva.
Mna, orice se poate, vorba ta.
Amenintata nu ma simt. Cred ca vrea doar sa para putin creepy. Omul nu mi-a facut rau niciodata. Mersi de raspuns.
Sper să ai dreptate si că nu iti vrea răul. O fi omul indragostit până peste cap de tine. Rău îți poate face și fără intenție. Imaginează-ți că te trezești cu el la ușa la tine, iar tu să fii acasă cu prietenul/soțul.