Daaaa
ador sa primesc flori, cele mai mici gesturi conteaza
Mi-ai adus aminte de ultima oara cand am primit o floare de la prietenul meu in afara de ziua mea; era 4 dimineata si abia aparuse ultimul episod din game of thrones, il dadeau unii live si ma uitam ca terminata pana s-a luat curentul in tot blocul, nu stiu de ce. El ma suna ca a ajuns acasa si nu merge interfonul si liftul din cauza curentului, eu disperata fac hotspot pe telefon, iau laptopul cu mine si cobor 7 etaje uitandu-ma la game of thrones. Ajunsa in fata blocului, deschid usa si incep sa il injur ca pierd serialul si cobor ca nebuna la 7 dimineata din cauza lui cand vad ca se intoarce cu un trandafir. Cand l-am vazut am inceput sa rad ca idioata si era sa scap laptopul. Am stat in fata blocului amandoi pana dimineatala 6, cu laptopul, trandafirul si un papuc in usa sa nu se inchida. Apoi cand am vazut ca nu vine curentul am urcat 7 etaje cu laptopul aprins in bezna. Romantic
Ironia. Al 2 raspuns ( care sa nu il includa pe al meu) si acum 3 ani era tot legat de " degeaba daca nu ai casa, bani " etc.
O fata daca te iubeste cu adevarat e fericita si cand te vede, dar in ziua de azi rar sa vezi asa ceva
Intelege, tu nu poti sa ne desparti niciodata ...stiu ca suferi cumplit dar sunt sigura ca o sa gasesti pe cineva care sa te iubeasca asa defect cum esti
Depinde de fata, dar majoritatea apreciaza in primul rand faptul ca te-ai gandit sa le aduci flori. Ce flori alegi si cate e secundar, uneori conteaza, alteori nu. Bine, depinde si cum e trandafirul/buchetul - decat pleostit si vestejit, mai bine deloc. La fel, conteaza si circumstantele.
Eu nu apreciez pe nimeni care vine acasa la mine pe neasteptate. Indiferent cine este, cu ce vine si ce imi aduce.
Da ce domne, e sociopata fata si nu stiam si eu? cum sa nu poata sa iubeasca?
Eu ma bucur daca mi se face asa surpriza doar ca nu tare sunt eu cu florile. Poate sa imi faca o surpriza venind doar el sau daca totusi trebuie sa vina cu ceva sa vina cu un plus am o manie cu plusurile am colectie intreaga iar partenerul meu va sti asta sigur
Eu numai cred in iubire feminima, nu e vorba de asa ceva., pur simplu ma mir
Sunt si unele care apreciaza, dar sunt foarte foarte putine, trebuie sa fim realisti.
Nu mai sunt oamenii in general ce erau, nici femeile nu mai sunt, nici barbatii nu mai sunt.
"Atunci omul era om, acum omul e caine
Atunci nu profitau toti, se stia de rusine
Atunci femeile se bucurau pentru o floare
Acum se bucura daca le duci pe banii tai la mare"
-Vescan
Cand vad Nasul 2, faza aia cand Don "tanar"ii aduce un mar sotiei ei mereu ma pune pe ganduri. de unde am plecat si unde am ajuns.
Http://m.youtube.com/watch?v=NLvKtstNUD0
Avand in vedere cu ce fel de barbat s-a casatorit, nu stiu la ce se astepta ea, sa aiba copii o viata ca aia de parinti care se duc la un job normal? Sau ea? Adica sa vina baiatu ala la ea si sa zica " Vreau sa ma fac preot " sau ceva.
Ce proasta mi se pare aia, nu stie sa se adapteze.
Salut,
Daca esti la inceputul interactiuni, nu recomand asta.
Daca esti dupa o perioada de timp in care totul merge bine, e ok.
Nu strica nici o seara romantica sau diverse surprize.
Nici monotonia nu intervine.
O ființă aleasa va aprecia întotdeauna totul! Am si acum acasa, uscați insa tot frumosi, anumiți trandafiri primiți de la oamenii deosebiti! Fiecare are o mica istorie in viata mea, iar amintirea lor e inca excepțională, chiar daca au trecut peste 10 ani! Drăguța întrebarea!