| painecuzahar a întrebat:

Mai are rost sa votezi? Voi o sa mai mergeti la vot?

13 răspunsuri:
| Hyperion7 a răspuns:

Ar cam trebui sa ne exercităm dreptul dacă îl avem, poate se schimba ceva totuși

| Violleta2022 a răspuns:

Sigur ca are rost sa votezi, daca vrei sa ai o viata mai buna decat ai acum, fiindca fiecare vot conetaza!

| LisaJulie a răspuns:

Nu stiu ce sa zic! Nu mai vreau sa aleg raul mai mic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Categoric: Nu!
Mă lasă rece promisiunile electorale și nu mai cred in ele.

| relian a răspuns:

In RO nu are rost sa votezi, votul tau nu conteaza indiferernt cui il dai.
Cine vine la guvernare nu va schimba nimic, asta oamenii nu pot sa priceapa si nici nu-s curiosi sa priceapa.

Atita timp cit sistemul este ala ce il are RO, oricine ar veni la guvernare nu poate face nimic bun, nu ai cum.
Oameniii trebuie sa periceapa ca cei care candideaza pentru posturi de astea, is oameni slabi, si tilhari pe deasupra.Un om cinstit nu merge intr-un partid, din mai multe motive, dar principalu, este pentru ca nu o sa fie bagat in sama, acolo trebuie sa fii ori tilhar, ori sa pleci daca nu esti cu ei.

Ca urmare in partide ajung doar de astioa gargaragii care urmaresca sa faca si ei un ban cinstit laughing vorba vine, iar guvernantii provin din aceste partide.

Asa ca nu vad cum ar conta votul cuiva.Lumea ar trebuie sa nu mai mearga deloc la vot, sa nu mai iasa nimeni, caz in care se va dizolva tot, apoi sa fie cineva sa adopte o constitutie noua, dar buna, chiar de o ia de la altii, dar macar sa ia ceva bun, apoi sa o luam de la capat.

Asa cu sistemul ala de guvernamint si ce legi is acolo, nici o sansa, votezi sa spui sa nu stai degeaba laughing iar pentru cei care fac efort sa mearga la vot, este timp irosit.

| johnnny123 a răspuns:

Da, binențeles că voi merge la vot, chiar dacă trebuie să aleg răul mai mic.

Haide să privim lucrurile invers.Ți-ar conveni dacă dreptul la vot s-ar aboli și nu ai mai avea absolut niciun cuvânt de spus referitor la cine te conduce și te reprezintă?

suntserios
| suntserios a răspuns:

DA.

Si la anul TREBUIE sa mergem la vot mai mult ca niciodata.

Altfel o sa ne trezim cu AUR la guvernare.
Si atunci vei plange dupa perioada in care aveai drept sa votezi si nu vroiai sa mergi

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru anonim_4396):

Si daca tu il tii pe acest categori NU in brate si la anul ajunge la guvernare AUR si peste 2 ani de guvernare AUR o sa ajungi sa faci inchisoare pentru ca ai pus intrebari cu tenta sexuala pe TPU.

Atunci ce parere o sa ai?

| LordCristobal a răspuns:

Da,are rost sa votezi, trebuie sa iti exprimi dreptul de vot.
Auzisem o chestie ca daca nu votezi un partid poate sa profite de absenta ta si sa isi insuseasca votul.
Dar, daca nu vrei sa votezi partidele din Parlament poti vota cu partide mai mici sau cu candidati independenti.

| Adinaa1 a răspuns:

De ce nu? Votează!

| ReddY25 a răspuns:

1.Da
2.Da

| EestiSodalane a răspuns:

De avut rost nu stiu, dar eu oricum ma duc sa votez. Îmi place și nu necesita niciun efort

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mereu uit. Pe voi cine va informeaza?

Întrebări similare