Farsele sunt bune atunci cand nu ti se intampla tie si razi copios de cel 'vatamat'.
Tin minte cand am mers cu mai multi prieteni la pescuit, am mers echipati cu tot ceea ce trebuie, ne instalam acolo, eu am fost primul care aruncase undita in apa si ma ridicasem sa merg pana la masina, ceilalti se gandeau sa imi fac o farsa,, au scos undita mea din apa si au pus un mar in ac ca sa traga pluta in apa, au pus-o inapoi cum am lasat-o, iar cand m-am intors au strigat ' vezi ca trage, ai prins ceva', m-am dus repede s-o ridic sa vad ce e acolo,, cand colo...era marul, de n-am ras toti atunci, aia a fost o farsa buna care mi s-a facut, am ras cu gura pana la urechi atunci.
Depinde de farsa. Cod de la putonu record scoate de 1 aprilie album pterodactilii la 1 milion de dolari bucata album calumea duma dupa duma. Colaborari cu macanache, Cheloo, Delia etc. Si beaturi calumea. Am crezut la un moment dat ca mai multi au auzit de piese etc. Si i-am cerut piesa cu cheloo si ca nu o dat la nimeni iar dupa cica " bag in mama ta e gluma" dar i-am auzit pe toti pe live pe Youtube si in timp ce i-a dat cuiva " o piesa" in care trimitea de fapt un mesaj ca nu e un album, l-a intrebat " ascult aputin piesa, e buna? da microfonul mai incet. Dar asculta si tu pana intra cheloo " )))
Total de acord. Mie mi se pare că bărbații care continuă să facă farse după o anumită vârstă dau dovadă de infantilism, imaturitate, complexul Peter Pan, cum vrei să-i spui. Zic ''bărbații'' fiindcă n-am văzut femei cărora să le mai stea mintea la așa ceva după ce trec de vârsta adolescenței.
Au încercat dar n-au reușit, mi-au schimbat paharul de cola cu unul având 90% votcă+10% cola însă chestia asta merge doar când respectivul bea cu paiul, eu am simțit mirosul de alcool când am dus paharul la gură. Așa că, până la urmă, m-am amuzat eu, văzându-i dezamăgiți.
Îmi aduc aminte că acum câțiva ani sora mea mai mică sa murdărit cu bulion, a chemat-o pe mama și i-a zis că eu am încercat să o omor Bineînțeles că mama nu a crezut-o.
Idk.
Ma gandeam eu sa fac o farsa, asa mai, d-aia de zile mare.
Sa fac si eu o poza cu o gagicuta minca (minora) care are o burtica d-aia sexy de zici ca-i graviduta cand mananca, si mna, intelegi tu ce voiam.
Dar era naspa ca trebuia sa apara si ea in poza, nu am vrut sa o pun intr-o postura aiurea.
Maybe next year.
anonim_4396 întreabă:
elena_4927 întreabă: