| intreb348128712 a întrebat:

Mai deci exista oameni plini de bani si analfabeti,eu zic ca e ceva rau ca au bani,am cunoscut si eu soferi pe tir care au bani etc nu au bac,in fine,nu e un lucru rau fiecare face ce vrea, nu-mi pasa de abilitatile lor pe care le au sau nu, dar nu trebuie nici sa-i laudam si totusi unii o fac de ce? ce daca faci bani dar daca nu stii ce inseamna yes lucruri simple nu prea e de lauda, voi cum vedeti?

10 răspunsuri:
| J0B0MAT a răspuns:

Avem și în guvern asemenea specimene.Ce să zic, rău nu o duc.

| dullcat a răspuns:

Probabil sunt laudati tot de persoane care se afla in situatii asemanatoare? Tu il lauzi pe Zuck sau pe Steve Jobs? Nu, dar poate ii lauzi pe prietenii cu care ai copilarit pentru reusita lor, desi nu au bacul, sau poate pe unii colegi stiind ca ati fost la aceeasi scoala sau ati urmat aceeasi facultate.

| RAY a răspuns:

Daca ești analfabet nu știi sa scrii,vorbești, nu înțelegi nimic, tu cum ești tu in chineza =analfabet, daca esti agramat înseamnă ca greșești ortografic, un copil dislexic sau cu adhd poate face greșelii dar este inteligent si musk are autism si este un geniu, mai vorbește si el aiureli dar e autismul din el

| relian a răspuns:

Soferii is plini de bani, asa crezi tu, ori unde ai auzit asta? Faptul ca nu stii ceva nu inseamna neaparat ca esti prost.De laudat se lauda tot intre ei, fiecare cit poate duce.

Multi oamenii lauda de exemplu pe sportivi, pe aia care au fost si ei cineva in sport la un mom dat.
Ti se pare corect sau logic asta? Vezi pe cate unia, vai tu stii cine a fost Hagi, sau Nastase? Nus curios laughing ala daca o facut ceva a facut-o pentru el, nu mi-a dat aia mie ceva, ceau facut au facut-o pentru ei, pentru interersul lor, pentru ca la aia sau priceput.

Dar una e sa ai un job, sa te pricepi bine, l alta sa te bagi dupa in alte rahaturi.Nici de nu te-ai baga, nu mi se pare o chestie wow, ca unia is laudati sau vazut mai bine decat altul din alte domenii, dar care nu-s asa cautate si vazute bine.

Totul este ceva exagerat, de multe ori nejustificat, pana la urma fiecare face ce se pricep, iar de laudat lauzi doaor pe aia care aduc ceva ajutor societatii, care aduc un plus de ajutor, de confort pentru restul oamenilor.

Sa il laud pe Hagi de ce? Una e sa spun ca era bun in meseria lui, alta sa il fac erou natiopnal laughing nu vad pentru ce.Nu vad pe cine a ajutat Hagi, ori altii ca el.

Daca e sa lauzi l lauzi pe unu care a facut viata oamenilor mai buna, pe Tesla, a facut ca toti oamenii sa aiba acces la o viata mai buna.

Pina la urma tu te uiti in gura lumii? Ce te oftica asa de tare ca unia se lauda? Lasa-i in lumea lor, sa fie sanatosi, sa se laude pana sor satura laughing asa is unia, cand apuca si ei un job, cand nu ai mai avut niciodata un job, ti se pare ca l-ai apucat pe dzeu de picior laughing

Stiu la ce te referi, la chestii ces le posteaza unia pe Facebook, vai soferii saraci, de n-ar fi ei, ce s-ar face lumea, vai cita munca si bla bla.

Aia atit pot, ala este gradul lor de cultura, asa ca lasa sa se simta si ei bine laughing
Educuatie nu au, dar cum am spus, fiecare cu cel doare, cu ce se pricepe.

Apropoo, tu cu ce te lauzi? laughing stii ce inseamna yes, ori ce cuvinte in alta limba mais tii, si crezi ca deja esti foarte inteligent laughing

suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca faci bani prin munca cinstita de ce sa nu ii laudam? de ciuda?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, cunosc specimene de genul începând cu cei de la putere.

| Violleta2022 a răspuns:

Stai linistit ca soferii de tir nu sunt bogati, dimpotriva, au strans ei ceva banuti, dar sunt mult prea saraci ca sa-si permita sa nu mai munceasca deloc, de aceea trag atat de greu pe un tir.
Aia cu adevarat bogati au limuzine si soferi personali care le sofeaza masinile, fara sa trebuiasca sa munceasca nicaieri.

Apoi, ca sofer nu trebuie sa fii destept sau sa ai scoli inalte, trebuie sa stii sa scoala generala doar, atat cat sa stii a citi si scrie, ca sa poti invata regulile de circulatie si sa-ti iei permis auto.

| intreb348128712 explică (pentru suntserios):

Tu numai la bani te gandesti si e destul de trist, deci eu daca lucrez ca jandarm si bat 100 de oameni pe strada si imi iau salariul si din banii aia ma duc la dame de companie trebuie sa fiu laudat? pai si eu am muncit, momentan somer trebuia sa mi se faca statuie sau? si oricum cine are bani dar nu stie nici chestii gen sa scrii, sa citesti, e putin cam jale

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru intreb348128712):

Nu prea înțelegi ceea ce citești... Este?

| intreb348128712 explică (pentru suntserios):

Aia e, dar tu ce zici ne ataca pakistanezii la concerte? sau pe strazi? in Romania crezi ca o sa fie?