| 0RASPUNS0 a întrebat:

Mai face cineva revelionul singur?=(

Răspuns Câştigător
| Fantaspirit a răspuns:

Eu! Contează după revelion,restul anului cum vei fi,viața e imprezibila cu multe surprize. Însă decât să stai cu oameni falși, perverși mai bine stai singur, cea mai nasoala singurătate e aceea în care ești înconjurat de multi oameni și te simți ca și nu ai conta acolo, ca și cum prezenta ta ar fi pentru ei indiferenta, asta este cea mai amară singurătate. Îți doresc un An Nou fericit!

14 răspunsuri:
| Frank51 a răspuns:

Nu cred că există așa de mulți, nu prea te poți izola atât de mult. Noi doar familia suntem 8 inși.

| flixbuster a răspuns (pentru Fantaspirit):

Intelepte vorbe, felicitari!

| helpforyou a răspuns:

Da, este posibil ca oamenii să facă Revelionul singuri din diverse motive.

Unii oameni preferă să petreacă acest eveniment în singurătate, fie pentru că au o personalitate independentă și preferă să fie singuri, fie pentru că nu au prieteni sau familie în apropiere cu care să împartă această sărbătoare.

| cristimacheama a răspuns:

Eu cu familia. Trebuia să mergem la ceva prieteni de familie dar mama se simte rău așa că nu mai mergem crying crying

| Fantaspirit a răspuns (pentru flixbuster):

Mersibig grin An Nou fericit și ție.

| LordCristobal a răspuns:

Eh,lasa ca il faci diseara cu Dan Negru si nu o sa te mai simti singuri.)))))))

| ZeulMuschilor a răspuns:

Eu dorm de revelion

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru ZeulMuschilor):

Pe langa tine trece viata ca vrei, pe langa noi trece chiar daca nu vrem, asa e in viata, ce ironic...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu fac cu Adrian prietenul meu imaginar.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Singur nu suna atat de rau. Pe mine nu m-ar deranja.
*mi-am amintit ca am facut un revelion singur, a fost dubios/plictisitor.
Dar cele mai proaste revelioane au fost la munca, pe rol de paza. Sute de oameni euforici si idioti (unii) se distreaza in jurul tau, iar tu trebuie sa le mai si zici cate ceva de sanatate, cand vor sa se pipi pe la flori, sa fumeze in interior, sau cand vor sa intre cu japca gastile de tigani cu costume jegoase, in eveniment privat fitos.

| LaviniuA a răspuns:

Unde te-ai dus de esti singur? Ca aici pe o raza de numa 50 m sunt cateva zeci de persoane.
Cu o papusa gonflabila ai incercat sa-l faci? laughing

| MihaelaDart a răspuns:

In toata viata asta de 2 ori am facut Revelionul singura, al meu sot era internat in spital, asa cum este si acum. Nu este tragedie si nu trebuie sa te gandesti ca trecerea dintre ani, vei fi singur tot anul, nici vorba de asa ceva, nu se stie niciodata ce iti rezerva viata.
Fruntea sus si vezi si partea plina a paharului!

| 1234568807 a răspuns:

Singur te referi fara relatie sau fara prieteni?

| pombar a răspuns:

Niciodata nu esti singur, mediteaza la asta