| RAY a întrebat:

Mai marii conducatori ai crestinismului oare chiar cred in ceea ce predica?

38 răspunsuri:
| Felissa13Eden a răspuns:

Mai mult cred adeptii lor, de-asta faci ce spune popa, nu ce zice popa

| Felissa13Eden a răspuns (pentru Felissa13Eden):

Nu ce face* happy

| Mosotti a răspuns:

Nu, ei sunt niste mafioti care stiu ca prin asta manipuleaza pe fraieri, sunt prea destepti sa nu stie, plus ca ei au format religia cu tot ce presupune ea, desteptii aia.
Si oricum aia nu-s pusi acolo sus de capul lor, tot marile puteri, masoneria ii desemneaza si stiu f clar ce au de facut, deci e f clar.

| Apokales a răspuns:

Nu avem de unde sa stim. Asta este un raspuns mai aproape de adevar decat da sau nu.

| StrongHeart a răspuns:

Papa se drogheaza la Vatican

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un răspuns ar fi printr-o intrebare: "Can they practice what they preach?"

| Mosotti a răspuns (pentru Apokales):

Cum nu stim? Stim foarte bine. Dat fiind ca astia care conduc lumea si colaboratorii lor sunt elite, sunt ultra inteligenti, cum sa nu stie ca religia e minciuna daca ei sau unii ca ei au facut-o? Ce dracu.
Ala pus acolo stie "ba, te pun, iei lovele cat vrei tu, dar faci ce zicem noi, altfel te dam jos sau s-ar putea sa nu mai fi deloc".

Pai cine alege papa? Tot smecherii.
Si ca dovada la noi, arhiepiscopu sau cum s-o numi, prin 2017 parca, zicea la TV "noi suntem pentru familia clasica dar dumnezeu ne-a dat dreptul de a alege, deci...", se referea la familii de LGBT.
Pai inainte ar fi zis asa? Era violent contra.
Ca asa a primit ordin de la UE, ca si ala nu e de capu` lui acolo, UE vrea sa acceptam si noi astea, iar aia au fost presati de SUA.
Ca UE ne conduce pe noi si sua conduce UE.
Si LGBT e contrar crestinatatii categoric.

| Apokales a răspuns (pentru Mosotti):

Ce te-as bate...
De unde stii tu ce este in mintea oamenilor, ca asta era ideea? Iti zic eu, n-ai de unde stii.
Si cine este U.E. ce ne vrea raul? Cine o formeaza? Cine o conduce? Iti zic tot eu, noi toti o formam. Iti alegi reprezentantii la vot de acolo este responsabilitatea lor. Asa ca inceteaza cu aberatiile de genul U.E. ne vrea raul, este penibil. Sau ca masonii conduc din umbra si ne vor si aia raul. Dar Rusia nu-ti vrea raul? MC Donalds nu-ti vrea raul? Coca-Cola nu-ti vrea raul?

Cum dracu sa nu stiu ce e in mintea lor nenorocita? Stiu pentru ca stiu in ce sistem politic traim, ca lumea vede suprafata doar, crede ca e democratie, imbratiseaza cu drag liberalismul ca nu stie ce inseamna, nu ii cunoaste doctrina, nu se uita in istorie macar dupa 1900 chiar la noi sa vada ce au facut, si cum doctrinele nu se schimba, e clar ce inseamna asta si azi, ca gandire nu neaparat aceiasi forma de aplicare, ca acu nu te mai impusca ca in 33 pe muncitorii care vroiau viata mai buna.
Cine a facut razboaiele mondiale cele doua si de ce? Nu stii.

Cand a taiat base salarii era ilegal, ca daca ai facut un contract nu ai voie sa tai, ai voie sa supraimpozitezi doar daca vrei. S-au dus astia la CCR, CCR a zis "se taie doar la bugetari", dupa aia ei nu se mai numeau bugetari in mod abuziv desi erau, nu le-a taiat lor, democratie nu?
Isi bat joc nemtii de muncitorii romani, nu s-a rezolvat nimic, democratie in UE nu?! S-a dus ministru acolo degeaba, doar le-a platit drumu la fraieri sa vina inapoi. Fratia UE unde e? Patronu de la abator de ce i-a pus pe aia la 20-30 cm sa lucre unu de altul, de s-au infectat in masa?! De ce ii punea nu stiu cati in camera sa doarma? De ce autoritatile germane nu au facut nimic? Democratie.
In mod normal trebuia sa-l ia pe patron la puricat, sa-l oblige sa dea salariile la oameni, sa dea despagubiri.

Pai uite-te in istorie cum s-a lucrat si cu religia, de ce a aparut religia, a aparut ca sa nu contestam imparatul, sa zici ca e pus de dumnezeu si aia e, dupa aia alte pacaleli pentru interes, Isus era un om bun, l-au asasinat, ca doar cuuum sa fie omu liber sa asculte de dumnezeu, adica nu mai ascultam de imparat?! Nu se poate domne.
Uite-te cum au lucrat anglosaxonii, prin violenta si cuceriri au facut imperii, puneau catolicii oameni pe rug, pai asa zice dumnezeu? Sa omare oameni? Deci clar nu credeau popii si altii, dar vroiau sa domine ei smecherii.

Citeste si Romani 13 sa vezi cum te indeamna la supunere acolo la conducatori, nu la dumnezeu. Ce dracu.
Ei zic ca un bogat nu intra in imparatia lu dumniezo cum nu intra un elefant prin urechile acului, pai ei de ce-s milionari si cu merzane?! La vatican se invart miliarde, e o mafie de nu se poate.

Cu UE am mai zis, nu mai repet, de ce ne-a bagat si tot. Fara conditiile alea nu ne mai bagau.

Mai spune cu U.E. -ul ala rau care-ti ofera bani si tu nu esti in stare sa ii iei. Mai spune, de ce nu?

Si repet, nu stii ce este in mintea lor. Asta-i adevarul. Stii tu daca Papa Francisc crede cu siguranta in Dumnezeu? Stii tu ce este in sufletul/mintea lui? De Patriarhul Daniel nu vorbesc pentru ca faptele vorbesc de la sine, asta nu are de-a face cu Dumnezeu. Dar in mod real nu stii daca el crede ca exista sau nu.

Revenind la U.E., uite cat de rea este Uniunea Europeana:
https://www.digi24.ro/......ni-1314240
Si vezi ca U.E. are parlament european in care tu iti trimiti reprezentatii, la fel ca in parlamentul tau din Romania. Si ti-am spus si iti mai repet, exista liberalism, dar mai exista alte curente politice in partea dreapta, dreapta nu se rezuma doar la liberalism, nu uita asta. O zi buna!

E adevarat ca dadea bani insa dupa ce ne-a luat tot, meritam si noi acolo ceva, ca na, asa e in UE, nu putea sa nu dea nimic.
Si da, am luat si i-am furat banii aia de catre politieni prosti si hoti ca asa s-a dorit sa fie, tocmai. Poate puteam face totusi ceva cu ei, nu zic nu.

Papa nu crede clar. Daca credea nu intra in jocurile mafioate ale Vaticanului. Zic ca stiu prin fapte ce le fac ei. De acolo te prinzi ce au in cap.
Dreapta se rezuma si la taranisti care-s tot aia. Republicani, social democrati (doar cu numele), tot dreapta inseamna.
Si dreapta in general nu prea tine cu oamenii de rand indiferent de ce include sau nu.
Sigur, in Germania facusera bine, prosperau si patronii si oamenii, este corect, dar nu pe bune, trebuia sa fie exemplu capitalist bun, sa nu se extinda comunismul. A fost gandita treaba.
Dreapta pura e in SUA unde daca nu ai bani nu inveti, nu te tratezi ca lumea "asigurarea nu include aia, ailalta, cealalta" desi tu n-ai bani sa platesti una mai babana ca ai salariu mediu.
Unde acum au redus fondurile pentru politie cand si asa erau putini, dar in armament au 750 de miliarde pe an aiurea au sa bage, ca au nucleare sa omoare globu de sute de ori, ce le mai trebuie asa in prostie.
Rasism de 200 si ceva de ani pe negri inutil.

Acuma rasismu a urcat mult, evrei-negrii, catolici-penticostali, albii cu albii din n motive, haos total.

Iar asociezi dreapta "pura" cu liberalism in toata regula straight face. Si faza cu rasismul este problema lor in SUA, nu a noastra. Consider ca dreapta are ceva special si anume conservatorismul, oamenii trebuie sa aiba granite datorita valorilor si culturilor diferite, de acolo mai pleaca problemele. Si apropo, albi vs albi nu-i rasism, ci doar conflict.
Si sa vedem cum stam per total. U.E. este naspa ca ne da bani si ei au motive ascunse, da-i dracu', nu? SUA este naspa ca au rasism acolo, ceea ce mi se pare normal, ca-s toata rasele laolalta. Conflicte de genul acesta vor aparea atata timp cat negrii nu accepta istoria americana, si accepta una a negrilor in care au fost sclavi si atat.

Da, ai dreptate cu albi-albi, am gresit eu, poate voiam sa zic antisemitism, ca antisemitismul nu necesita neaparat diferenta de culoare. Adica cum zici tu, conflict, ca si evreii cu nemtii erau albi, dar era ura nemtilor contra evrei.

Oamenii trebuie sa evolueze, nu sa persiste in chestii vechi, deci conservatorismul nu este bun mereu.

De exemplu daca religia e contra LGBT de 5000 ani sa zicem, putem schimba asta gandind ca de fapt e o idiotenie sa fie contra, ca daca e sa ii bat cu armele lor pot zice "dumnezeu a lasat pe pamant cum a fost voia lui si hetero si homo si trans si lesbi, asa ca toti sunt normali in felul lor si trebuie sa ne acceptam unii pe altii".
Bine la religie e vorba de schimbarea chestiei care in trecut servea unor interese care acum nu mai sunt.

Cu UE. Ok, de ce ne-au pus sa le vindem cam tot ce e strategic? Au pus oamenii si au pus conditiile de intrare in UE cum au vrut ei.
Pai banii care i-au dat valoreaza mai putin decat ce ne-a pus sa le dam, asa ca le convine asa. Plus imprumuturi cu dobanda si garantii pe care ni le-a dat, nu vb de fonduri UE gratis, alea au dat.
Asa ca suntem dependenti de ei, cum nu facem ca ei, adios imprumuturi, ca noi pe ele platim pensii, salarii bugetari si altele.

In sua nu conteaza nici o istorie, toti sunt oameni in prezent si trebuie sa se inteleaga in mod egal, atata tot. Nu mai conteaza ce a fost acum 250 de ani.

Cand ai intrat in U.E. ai cedat autonomie, nu putea sa fie altfel. Si nu uit faptul ca tot tu erai cel care imi spunea ca de ce nu vine U.E. sa faca ordine ca astia de la noi sunt corupti, ca fura, iar atunci ti-am zis ca daca ar fi facut asta ar fi intervenit in politica noastra in alegerile noastre ca cetateni, pentru ca noi i-am votat pe coruptii aia asa cum noi am votat europarlamentarii care iau deciziile pentru noi si ne reprezinta la nivelul U.E. Deci revino cu picioarele pe pamant, iesi din mentalitatea aia pe care o au toti cei ca tine ce au peste 40 de ani si care cred ca U.E. este o mizerie, ca sunt la mana Frantei, ca U.E. le vor rau.

Stiai ca mananci mai bine datorita U.E. in comparatie cu Americanii? Da, pentru ca reglemantarile in privinta chimicalelor folosite in industria alimentara sunt mult mai dure, astfel nu vei baga in tine toata rahaturile.

Tot ce este rau la U.E. este din incompetenta alor nostri politicieni.

Normal ca am zis, ca daca UE vroia sa faca treaba la noi faceau, ei ne imprumutau, ei puneau conditii, iar daca era bune, era f bine, sa nu se implice sa faca rau, ca daca se implica sa faca bine, e super.

Esti culmea domne, esti primul care vad ca nu i se pare aiurea ca ne-am vandut ce e strategic. Nici o tara UE n-a facut-o. Nu trebuia sa facem asa.
E corect ca am avut un trai ceva mai bun ca in anii 90, ca trebuia sa fim piata lor de desfacere, ca de ex, cafeaua de la noi nu e aia din magazinele germane, toti spun ca nu are gustul aleia desi e aceiasi marca, ti-o face special pentru tine ca roman, nesimtiti.

Si din nou vii cu aceleasi teorii pe care le-am auzit, tipice pentru nostalgicii comunsti:
- suntem piata de desfacere
- U.E. nu vrea sa fim bine, pentru ca altfel lua atitutidine. Si daca lua atitudine era rau deoarece ne fura puterea decizionala.
- ne-am vandut. Pe bune chiar asa sa fie?
Nu stiu daca-ti dai seama, insa dupa ani de comunism noi am pierdut mult din punct de vedere civilizational. De cand s-au deschis portile larg catre Europa, noi am luat civilizatie de acolo, asa stim cum ar trebui sa fie o tara si ii putem critica pe politicienii nostri. Romania nu a fost niciodata o tara care sa ofere civilizatie altor tari, asta trebuie sa spun ceva despre noi. Iar tu te smiorcai ca vai, ce rea este U.E. Trezeste-te, la dracu'! Chiar in acest moment ai ceva din afara tarii si o arzi nationalist, pe bune?! Daca nu vrei sa fii piata de desfacere, din punct de vedere al unui consumator primul pas este sa nu mai cumperi ce vine din afara.
Si vezi ca vorbesti acolo de dublul standard pe care tot U.E. vrea sa-l elimine, ca oricum tu nu ai putere de cumparare sa cumperi asa cum cumpara un german.
I-a gandeste-te tu cum ar fi sa nu fi intrat in U.E? Era bine?

Tu nu intelegi, nu stiu ce e cu tine, daca tu iei atitudine la mine si mi-e bine, e okey, nu ma int ca furi o putere decizionala proasta!
Tu esti ca aia "e crima domne, esti criminal nenorocitule, nu cont ca omori un nevinovat sau un pedofil", pai nu e tot aia! Cand omori un pedofil faci bine la societate si e binevenita.

Cu anii de comunizm ai dreptare, ne-am indobitocit la gandire, conceptii, am ramas innapoiati si nici acum dupa 30 de ani nu e pare mare diferenta din cauza parintilor de generatia mea care in prostie isi dau silinta sa dea copiilor lor chestii comuniste de gandire.
Normal ca nu putem oferi civilizatie altor tai, cine sa ofere?! Ala care nu o are? Haha.

Daca nu intram in UE (am zis si pe discord), era foarte rau.
Era rau pentru ca noi suntem idioti, nu am fi evoluat singuri, daca puteam evolua singuri, mai mergea.
Nu mai aveam cat de cat un nivel de trai ca acum, pai dar tu crezi ca in 95 avea lumea toata TV color, calculatoare, camere video? Nu tati. Nici vorba, nici in rate nu le puteai lua.
Ce e corect, este, nu am cum sa neg o realitate.
Daca acum eu pe un TV color de 24 Inci de care-s f multumit am dat 600 lei, adica iei cam 4 TV-uri cu un salariu de 2500 lei net, si de 1200 lei daca iei, tot iei doua din salariu, adica fara sa cheltui ceva din el ca idee zic.
In 95 munceai 4-5 luni ca sa iei unul tot fara sa consumi din salatiu!

Ca suntem piata de desfacere nu m-ar deranja. Ca pana la urma economiile trebuie sa mearga, insa nu imi convin chestiile:
1 - Ca nu imi dau produsele lor de acolo si imi scade calitatea la astea de ni le da desi se pretind ca fiind aceiasi marca. La unele, nu zic la toate, ca multe sunt okey, de ex Nutela si altele.
2 - Ca, cumva au vrut sa le vindem toate resursele, care oricum ai da-o nu e bine, ca vinzi u 3 lei si iei de la altii cu 7 la o adica.
3 - Ca nu ne baga in Shengen, zic ei ca nu indeplinim conditiile, dar e cu cantec aici.

Adica vin cu mama cu 20 ciocolate din Germania si la aeroport ne zic nemtii ca sunt prea multe? Ce UE e asta ma? Ne-a lasat pana la urma ca iesea scandal. Cand eu mananc si 10 ciocolate odata la o adica! Chiar le-am si zis "domne..nu e comert, eu de multe ori le mananc in doua zile pe astea ce dracu".
Unde scrie ce inseamna prea multe?! Deci niste idioti.
Parca era libera circulatie a marfurilor, banilor si persoanelor, cam asta inseamna UE.

Da, Mosotti, ai dreptate. Ne-au subjugat U.E. ca altfel noi am fi fost zmeii zmeilorwinking. Masoneria vrea sa ne omoare batranii si lucraza din umbra cu o gramada de bani si cum nu stiu ce sa faca cu ei s-au gandit sa ne omoare. Ai dreptate.

Nu am zis ca am fi fost zmei, dar am fi putut fi pe picioarele noastre daca eram oameni si faceam treaba, nu ne furam unii pe altii, aveam politicieni buni.

UE ne-a subjugat ca ne-a pus sa le dam resursele, ca depindem de ei cu totul din dorinta lor. In rest a fost si bine si am recunoscut.

Ca vor sa omoare batranii ar fi si logic dupa gandirea lor avara, capitalista rece unde doar banul e valoarea. Nu mai dau pensii, nu mai dau compensari la medicamente si altele. Nu ma refer doar la masoni, ma refer la politicieni.
Poate nu este asa, sa nu fie aceasta intentie, eu nu am zis ca 101 % e asa, poate am uitat sa zic, insa in mare masura ar putea fi asa.

Da, iar ai dreptate. Vrea sa nu mai ofere pensiile alea mari, mai ales pensionarilor nostri care se lafaie in bani. Ai 1000 lei pensie din care 300 lei trebuie sa le dai pe pastile, pai, da-te dracu' de zgarcit, mai da si la altul, ce faci cu atata banet laughing?! Serios, Mosotti?! Serios?

Pensionarii nostri sunt tratati... nu stiu, dar nu ca si cum ar fi niste oameni, ca niste cetateni ce au contribuit o viata. Deci in loc sa avem economisti buni pe plan mondial pentru a le asigura o pensie la batranete pe baza de contributivitate, niste unii s-au gandit sa elibereze virusul dintr-un laborator?! La asta te-ai gandit tu? Iar oamenii nu mai pot fi prostiti, asa ziceai laughing, nu? Traiesti intr-o lumea plin de imaginatie, ce sa zic.

Nu ma refer doar la pensionarii romani, ci ma refeream la general.
La noi e o eroare a universului, deci nici nu ma refer la ce e la noi, ca la noi pensionarii sunt tratati cu fundul.

Si de ce s-ar gandi smcherii sa faca chestia aia sa le dea la pensionari? Se gandeau pana acum ca mai mergea treaba, dar cand se ingroasa gluma, aia e.
Eu repet, nu sunt 100 % sigur ca e asa, am dat doar o parere de a mea.

Normal ca-i parerea ta, dar asta nu inseamna ca n-ai gandit toata treaba cu fundul. De ce sa dai o gramada de bani sa creezi un virus in laborator, cand poti sa le recalculezi pensia, plus ca la noi nu-i nici o afacere la cat de saraci sunt pensionarii.
Termina cu idioteniile precum masoneria, virus creat in laborator, U.E. nu ne lasa sa ne dezvoltam si mai stiu eu ce idei de tot rahatul. Si nu-i problema ca este parerea ta, dar le-o mai spui si altora, iar dupa parerea ta devine si parerea lor pentru ca nu o poti tine pentru tine. Asa s-a intamplat ieri cand niste prosti au spus "Mosotti are dreptate" pentru niste idiotenii.

Si cum argumentezi tu ca eu nu am dreptate?! Lasa oamenii sa decida ei, nu sa nu-mi zic eu parerea ca doar tu crezi ca nu e buna.
Lasa sa analizeze ei, insa multi cam stiu ca zic bine.
Nu ma refer acum la virus neaparat, ma refer la politica in general.

Eu am voie sa zic parerea mea cum e. Tu la fel, oamenii aleg cum considera ei.
Eu pun niste argumente, tu altele, le analizeaza si vor lua in seama parerea pe care o considera.
Asa e normal. Nu sa le impui tu parerea ta si sa nu le dai voie sa aiba alta de frica ca ar alege altceva.

Tu te faci ca nu vrei sa intelegi, padurile taiate de ex? De unde ordinu? Nu s-a dus lemnu in UE?
Cota unica impozitare, pentru bogatasi sa aiba bani mai multi, ca de la 35 % la 16, e mult reducere, la fraieri de la 18 la 16 nu e mare lucru sa beneficieze, in nic o tara UE si nici in SUA nu e idiotenia cu impozit plafonat.

Nu ma tem ca ar alege altceva si nu parerea mea. Ma tem ca alege un rahat de parere, ma tem ca nu analizeaza ceea ce au ales, ca nu gandesc macar putin ceea ce le spui. Ma doare in cot ca gresesc, pot sa recunosc ca am gresit, nu am un orgoliu in a avea dreptate tot timpul, este o abilitate a unui om inteligent. Dar sa imprastii cu niste idei idioate asupra unor minti crude, nu-mi se pare in regula, deloc.

Si pe ce baza a mea e un rahat de parere?! Poate tu ce zici nu e bine, nu e normal sa analizeze si ce zic ei su ce zici tu?!
Uite, chiar acum am aratat prietenului meu care e la mine si maica-mi, si asa au zis "si ala de unde stie ca tu ai un rahat de parere? De ce nu e invers? Sau de ce nu ambii ziceti bine sau ambii rau? Nici noua nu ni se pare in regula ca ala zice ca tu imprastii idei idioate, idioate din punctul cui de vedere?".

Asta e. E prietenu meu asta de 55 ani la mine aici care e f tare la politica. Eu prezint fapte! Si altii le analizeaza, ei trag concluzii, nu tu sau eu, ce vor ei sa aleaga.

| RAY explică:

Mi-a placut conversatia dintre voi

Pentru ca nu este niciun beneficiu in a omora oamenii in varsta. Pentru ca fara U.E. eram in urma rau de tot cu prograsul, avand 50 de ani de comunism, fara o cultura a administratiei intr-o economie globala. Pentru masoneria a fost intotdeauna un subiect al conspiratiei, nu este nicio societate in umbra care vrea raul intregii lumi, precum acea idiotenie cum ca George Soros vrea sa distruga economia Romaniei, alta conspiratie tampita. Chiar tu ai zis ca U.E. nu este rea, iar asta dupa lungi dezbateri in care ti-am adus argumente si vezi ca nu-ti fura lemnul strainii, romanii ti-l fura, asta-i un alt argument.

Sistemu de pensii pica global, asa, ca, cum rezolva problema? Micsorand nr de pensionari, sau macar dorind. De aia si tot urca varsta de pensionare peste tot, si tot nu mai merge nici asa pana la urma.

E una ca UE putea sa te invete ce sa faci, si alta e sa te fure adica sa te puna sa le dai tot.
Am zis mereu ca UE a facut bine ce ne-a mai ridicat nivelul de trai, nu in urma dezbaterilor cu tine, ca era clar asta, realitatea nu o pot nega, insa nu poti zice ca ne vrea binele, ca o mare majoritate din oameni stiu ca nu.

Cu masoneria, Soros personal recunoaste ca a finantat gramada de lovituri de stat vezi doamne ca iti aduce un regim democratic bun, vezi cazul Ukrainei.
Daca e vrajeala cu masoneria, de ce masoneria e structura inchisa nonpublica?! Masonii nepublici isi aia care n-au fost prinsi ca-s masoni.
Si de ce mai toti sefii de stat is masoni!
De exemplu fratele lui basescu si tariceanu, astia is masoni publici.
De ce codruta kovesi cu doctoratu plagiat e comisar european pe justitie?!

Strainii fura lemnul prin intermediul romanilor, si acel lemn se duce la fabricile de mobila austrice si suedeze.

Tot ce zic eu acum se poate verifica.

Urca varsta de pensionare pentru ca este imbunatatita calitatea vietii, cam de asta. Exista solutii mult mai rationale, daca se afla prin dovezi concrete ca cineva la nivel mondial a hotarat sa omoare batranii, s-a dus increderea in actualele sisteme de conducere. Plus de asta cum se face ca nu se poate ca puterile globale sa se decida asupra unui aspect cum ar fi: acceptarea sau abolirea gay-ilor sau acceptarea unei singure religii sau ai ideii ca nu exista D-zeu, dar se decid sa omoare batranii in masa? Vezi cat de absurd suna ceea ce debitezi?

Iar ai inceput cu masonii, da-mi exemple, articole din surse serioase, nu afirmatii aruncate aiurea. Ca orice tanc poate sa arunce pe internet informatii fara sa-si pune pielea la bataia, insa o sursa serioasa de stiri n-ar face asta pentru ca isi pateaza imaginea si nu mai este credibila, pierde.

Si statul de ce nu pedepseste romanii care fura lemn, nu pentru ca este incompetent? Este la fel cum ai arata cu degetul catre un excroc mai mult decat sa te invinuiesti si pe tine ca esti dobitoc ca ii dai.

Revino-ti cu picioarele pe pamant, te rog.

Si fondul ala de pensii cum e? E din ce in ce mai negru, ca vanzatoru era vanzator si acum 25 ani si lucra la fel, nu de aia il scotea la 57 atunci femeia si acu la 65. Nu mai merge treaba, ca economia mondiala pica.

Ce vor sa faca fac, nu ca nu se poate, daca nu se face ceva e ca nu vor, dar im cele doua razboaie ce dracu au facut, nu ne-a omorat in masa?! Sau nu stii cine si de ce au inceput cele doua razboaie?!

Citeste si tu infowars site din sua unde is ziaristii de investigatii. Grupul bilderberg e urmarit de ei de 50 ani, si cati dij ziaristii astia au scapat vii. Ca aia toata viata asta au facut, i-a urmarit pe bilderbergi.
Adica tu nu esti de acord ca banii conduc lumea.
Pe ce dovezi au fost condamnati nastase si voiculescu?!
Nu ai zis de aia cu kovesi cu doctorat plagiat, de ce ue a ales-o?!

Incompetentii nostri pe cine servesc cu lemnu ala? Cum au ajuns oameni politici incompetentii aia?
Cum e cu judecatoru italian care l-a bagat la zdup pe berlusconi, a recunoscut ca la comanda Bruxel, si asta azi e public scandal urat in Italia.

Vezi ca acu am scris impreuna cu amicul meu, se mira de ce zici.

Uite si aici un exemplu:

https://www.zf.ro/......n-11710351

Asta inseamna ca banii conduc lumea? Si in spatele banilor astora cine is? Io? Sau smecherii? Dar asta stie toata lumea ca a fost asasinat, a fost impuscat in gat de fapt de soferu lui. S-au desecresetizat dosarele dupa 50 ani, e legea SUA, si in 2017 s-a desecretizat, lucrurile-s oficiale, numa ca nu discuta nimeni pe tema asta ca nu exista interesul!
Chiar si Kenedy inregistrat era "grupuri oculte conduc SUA".
Si aia l-au omorat pe el si pe toata familia!