Cauta pe net datele oficiale desecretizarea moarte kenedy 2017 la presiunea lu trump. Daca nu niste unii conduc, de ce i s-a omorat toata fam lui kenedy. Nu de alta dar si pe trump l-au amenintat de fapt. Plus ca unele nu le gasesti, se scot din analiza istoriei, faptelor! Ca doar nu gasesti "suntem niste nenorociti, nu ne int de voi, vrem sa tragem pe voi, vrem doar sa ne imbogatim si atat, facem razboi cand avem nevoie".
Aia ca kenedy zice ca e condusa sua de ordine secrete e public inregistrare.
Stiu ce scriu, dovezi:
1 - Dosaru Voiculescu, pe ce probe si fapte a fost condamnat, e public, adica ca n-au avut probe.
2 - Cazu Kovesi cu plagiatul doctorat iar se gaseste pe net, si doamna e comisar european pe justitie facuta de bunul UE cum zice Oracle ca ar fi, adica au facut hotul pazitor de oi.
3 - Asasinarea lui Kenedy sursa oficiala:
https://www.zf.ro/......n-11710351
Nu isi puneau ei reputatia la saramura fara sa fie adevarat cu probe oficiale, s-au desecretizat alea in 2017.
4 - Ce nu stii, lemnu romanesc la ce fabrici de mobile a ajuns?! Vezi ce zice Patraru Dragosi la TV cu lemnu, zice ca legea pe bune o fac cetatenii, si politia se face ca nu vede (Maramures). Firme austriece mituiesc prin minister si toata lumea se face ca nu vede.
5 - Scandalul condamnarii lui Berlusconi e public in Italia si la Bruxelles, si judecatorul a recunoscut ca l-a presiuni politice Bruxelles l-a condamnat!
Daca mai vreti...ce sa zic.
6 - Ce nu se scrie se vede oricum.
Ce nu se spune si se scrie niste mici exemple cum iese adevarul:
Suntem supepoluati si nu vede nimeni, cand in constitutie ai drept la sanatate si viata.
Hitler in 33 cand a venit era o saracie lucie si avea doar 150 mii soldati.
In 38, avea 5 miloane de soldati, facuse doua olimpiade, coloseum la Nurenberg, avioane, autostrazi, televiziune, zepelin, lumea o ducea mai bine, de unde dracu avea muntii aia de bani?!
Este f clar din fapte scoti ca a fost finantat!
De ce finantarea a venit dupa 33?! Si nu inainte? Pentru ca venise kileru la putere si trebuia sa indrepte extrema dreapta catre cea "stanga" (rusi) ca de fapt erau democrati dupa constitutia din 1936.
Daca nu crezi citeste constitutia lui Stalin.
Stiu ce scriu, realitatea o arata, faptele, si ce s-a spus, se stie.
La asta cu corona si batranii am zis ca nu sunt 100 % sigur, am specificat, dar in mare parte cam mda.
Pai in China de ce nu e asa? Ca acolo se vrea sa nu fie asa, dincoace e jale cu nr de infectari si altele.
In Brazilia e jale, si prostu ala Bolsonaro zice ca nu, se exagereaza.
Bine, asta ar corespunde cu 100000 de infectari si 5000 morti la noi, ca au de 10 ori populatia noastra, au 1 milion de infectari si 50000 morti.
1. Voiculescu este un comunist condamnat pentru privatizari ilegale suma din dosar se ridica la 60 de milioane de euro, inca nerecuperati. Si are o televiziune care il sustine, sper ca n-ai luat astea de la A3, chiar de la televiziunea condusa de el .
2. Daca a plagiat sau nu Kovesi nu ma intereseaza, vezi ca si Ursula von der Leyen a savarsit acte de coruptie in Germania si este presedinta comisiei europene, dar apoi un plagiat. PSD-ul i-a pus bete in roate asa cum a facut-o cu Barna si multi altii in timpul campaniei electorale sau cand cineva le-a stat in cale.
3. Asasinarea lui Kenedy este un subiect prea controversat sa-l discutam aici. In America au aparut o gramada de ipoteze:
- ca a fost FBI-ul pentru ca a vrut sa divulge secrete
- ca CIA
- ca masoni/iluminati si multe alte tampenii care nu ma intereseaza
4. Ce se intampla cu lemnul "romanesc" este din vina romanilor si punct.
5. Nu ma intereseaza si nu stiu nimic de Berlusconi, prefer sa ramane in Romania cu subiectul. Ce are de a face Berlusconi cu Romania?
6. "Ce nu se scrie se vede oricum", sa mori tu? Vezi ca nu s-a scris pana acum de doctori-zane-cyborgi de pe luna, oare exista?
P.S.: Kovesi a fost alease pentru competentele ei. Ar trebui sa fii mandru ca un roman a ajuns acolo si fara probleme cu legea, altfel nu ar fi fost aleasa de o comisie foarte exigenta, nu ca la noi.
Vezi ca traiesti intr-o epoca a dezinformarii si a manipularii in care adevarul este ingropat in minciuni. De ce sunt unii care sustin ca pamantul este plat, si o fac cu tarie? De ce sunt oameni antivaccin? Raspunsul este urmatorul, de prosti ce sunt.
Da, o sa raspund, de data asta era aici si prietenul meu (pana pe la 20, 30 cand a plecat), si am scris si ce a zis el, o sa comentez si cu el si o sa iti zic, ca mai vrea si el sa dea o parere.
O sa zic acum doar de chestia antivaccin, sigur ca de tampiti, insa unii zic ca pot avea efecte secundare nasoale. Eu unu nu sunt contra vaccinarii, ca nu am chef sa mor sufocat, pai ce am auzit acum, am ramas masca, cica virusu asta poate da psihoza, delir, accidente vasculare, doaaaamne fereste.
IceRope întreabă:
anonim_4396 întreabă: