Cand eu eram eleva, uneori venea bunica de la tara( buda in gradina) pentru 7-10 zile la noi. Ii placea sa mearga la toaleta si sa traga apa pur si simplu, i se parea poetic, i se parea absurd, nu stiu, o rugam dimineata sa iasa din baie ca intarzii la scoala, bunica linistita mai tragea o data apa si inca o data...in clipele alea o uram c-atata ma ducea pe mine capul.
Numai incurcaturi.
Propun sa se introduca linii de transport pe segmente de varsta! Aia de 20`jde ani sa mearga cu douazeciu, aia de 45 de ani sa mearga cu patruscinciu si aia de 90`jde ani sa mearga cu nouazeciu, ce mama naibii?!
PS. Oare iti suna suficient de ridicol?
Apropo era bozgor.
Ahaaa, hai ca-ncetu cu incetu ne apropiem de problema
La cum stau lucrurile, cred că se va ajunge la douăzeciu - ung, ro, rr...; patruşcinciu - ung, ro, rr...; nouăzeciu -II-, poate se vor împărţi şi pe sexe: roz şi blue. Ce bunicii mei, să ne întoarcem cu 3-4 secole de dorul discriminării! : ))
...
Şi buni mea e o scumpă, deşi, din păcate, nu se joacă cu apa de la toaletă...dar face mâncare ca la bunici şi are iubire de viaţă şi natură cum nu mulţi de 20 o au. Ştii, bucuria aia intensă pentru lucrurile mici, preţuirea fiecărei clipe, a frumoaselor nimicuri pe care noi în viteză deseori nici nu le observăm.
O suspectez uneori de rudenie cu Buddha, Gandhi, ceva...asta până o enervezi. : ))
Adica?
Sa am eu valoarea unei varste mici si sa imi cobor valoarea de pe acest piedestal care-mi exprima tineretea, pentru a nu-i ofensa valorile lui, unui nene stafidit? Pentru ce sa nu discriminez, cand socoteala ma face pe mine castigator cativa ani, cat tineretea este criteriul? E drept ca voi ajunge si eu sa-mi numar bășínile prin autobuz, asta-i viata, dar vreau clipa mea deglorie in care sa umilesc o baba! Adica de ce trebuie ca eu sa tin scara ca sa urce mumia pe acest piedestal al normei, cand algoritmul spune ca eu sunt ala puternic? Ha?! A nu discrimina inseamna a crede ca eu sunt egala cu toti bosorogii. Vreau dictatura etắții inverse!
(Cam asa s-a gandit aici.Si daca pensionarul mai e si bozgor, s-a pus sare pe rana.)
Intrebare,dar cat costa taxiul de la Piata Marasti la Parcul Central?
Ce ar fi să întrebi un taximetrist (preferabil din localitatea ta)?
Prea scump din Apahida pana in Cluj-Napoca.
Recunosc ca pot fi extrem de enervanti, in special cand circula in numar mare la orele de varf ale zilei si "blocheaza" circulatia, dar nu prea ai ce sa le faci. Auzisem ca este posibil sa nu li se mai permita sa circule gratis cu mijloacele de transport, dar cred ca e putin probabil sa se intample asta.
Ciinevaa întreabă: