Acum niste ani cand la noi inca era in voga yahoo messenger, vesticii se imparteau in utilizatori de skype si de msn. Deci din pacate prin alte tari moda se dusese de muuulta vreme. Pur si simplu pentru capabilitatile de voce ale skype, care erau execrabile la yahoo. Whatsap-ul e alta poveste, e dificil de utilizat whatsapp pe pc, si din moment ce e un app pentru mobile e alta poveste, yahoo messenger n-ar fi avut nici o sansa nici in zilele lui bune.
Cred ca facebook trebuie sa-si imbunatateasca messul, e de cacao, te chinui sa te chiorasti in puchineata aia...
Doar admini de pe cs mai stau pe mess, si cei care nu au auzit de fb.Eu mai folosesc messul ca sa intru pe mail sa creez conturi pentru jocuri.
Hm, cred ca nu am mai intrst pe mess de cativa ani de zile din cand in cand pe yahoo mail si atat.
S-a mai auzit si zvonuri ca nu prea mai intra lumea, acum la moda este skype, facebook, Whatsapp, eu il mai folosesc inca!
Da mi se pare mai intim decat facebook-ul dar cat de curand o sa se intample si cu el la fel.Moda e trecatoare