Eu am restricție la zahar că am trigliceride 700, la carne de vita,porc,curcan și doar somon și pui pot manca pentru că am acidul uric mare,am restricție la grăsimi saturate,restricție la sare că am tensiune,dar le înlocuiesc cu fructe,legume, ciorbe, alune, nuci, caju, semințe, e Facebook că și renunțat la alcool și frumat, trebuie sa faci și sport
Eu am restrictie la dulciuri si prajeli + fastfood dupa ce am facut niste analize acum 2 ani si mi s-a zis ca am ficatul gras. Cum rezist? Tot mananc dulciuri dar mai rar si in cantitati reduse. Nu am reusit sa le elimin definitiv din alimentatie. De fumat nu fumez, alcool consum extrem de rar si atunci cel mult un pahar de bere/vin la o mare sarbatoare cum ar fi Craciunul sau Pastele dar in perioadele cand sunt foarte stresat simt nevoie de dulciuri si daca nu mananc macar o bomboana e vai de capul celor care ma supara Asa prajeli si fastfood eu sincer nu prea mancam nici inainte sa aflu ca am ficatul gras deci mi-a fost usor sa le elimin complet din alimentatie.
Epatizez cu tine sa ști. e aiurea sa nu te poți bucura de anumite plăceri ale vieți.
La ce o fi bun alcoolul? Sau tigarile. Zau de inteleg!
Sunt alimente care nu mi-au placut sau nu le-am putut manca niciodata. Asa ca, sunt obisnuita cu "restrictiile".
Iei in greutate pentru ca mananci mai mult, nu pentru ca nu mai consumi ceva anume. Portii mai mici si multa miscare.
anonim_4396 întreabă: