anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mâine am un concert la Alina Eremia, voiam să întreb dacă cineva a fost la concertul ei dacă știe cumva daca ea face poze cu fanii după spectacol?

7 răspunsuri:
| carevaescu a răspuns:

Sincer nu știu dacă Eremia face poze cu fanii săi la final de concert, dar cel mai probabil vei afla. Ai să vezi o coadă lungă de oameni care așteaptă să și facă fotografie cu artista.

| J0B0MAT a răspuns:

După concerte artiștii nu prea fac poze, decât dacă ai bilet cu acces vip sau au programate sesiuni de meet and great ori poți pleca repede după ea și să ai noroc.

| AlexandraAle121 a răspuns (pentru J0B0MAT):

Este concertul gratuit, nu este cu cumpărare de bilet.

| VoidEternal a răspuns:

Nu prea face. Am avut un eveniment cu ea organizat de firma la care lucrez și se cam evaporă imediat după ce termină. Cam multe aere de divă dacă mă întrebi pe mine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vedetele fac destul de rar poze cu fanii! Poate o prinzi după concert dar nu știu ce șanse sunt

| AlexandraAle121 a răspuns (pentru VoidEternal):

Cam da. și vara asta când a organizat primăria cu primarul la mine concert cu Andra, a venit și a cantat, după care a plecat imediat după concert, a făcut poze doar cu copii primarului din câte am văzut, cu restul nimic și au vrut mulți. Ma așteptăm să reușesc să fac, dar nimic. și ziua următoare avea concert la Chișinău acolo a făcut poze cu mulți. Câteodată uni artiști îs nesimțiți. Cât de greu e să faci poze, dacă pleci in graba ca ai un alt concert mai ziceam, dar daca pleci in graba că sa nu stai sa faci cu alți poze e aiurea... Cam toate vedetele fac așa. Și Vladuța Lupău la fel, face concertele în orașe mari cum e Cluj, București, și în Timișoara la fel și eu sunt departe cam o ora jumate de Timișoara și nu a venit să cante aici în viața ei, cred că nici nu o să vine vreodată... Cu Alina văd azi dacă stă și dacă reușesc, ca cam o ora face concertul.

| J0B0MAT a răspuns (pentru AlexandraAle121):

Atunci trebuie să ai noroc.
Artiștii sunt și ei oameni, sunt obosiți, bolnavi, au de ajuns și în alte locuri și nu pot pierde timpul mereu cu poze.Nu gata, au aere dacă pleacă imediat.

Întrebări similare