| T0T a întrebat:

Mâine se reactualizează stocurile pentru ofertele black friday? Adică dacă un obiect a ieșit azi din stocul de oferte pot să îl regăsesc și mâine?

Răspuns Câştigător
| DeNyXy a răspuns:

Da. In unele cazuri, da. Depinde de magazin si de unde-si ia acel magazin marfa. Depinde in cat timp ajunge! Sper ca te-am ajutat!

14 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A reactualiza inseamna a adauga si a sterge din lista ceva.Actualizarea la un magazin de elecronice inseamna a mai adauga ceva nou aparut.

| T0T explică (pentru anonim_4396):

REACTUALIZÁ, reactualizez, vb. I. Tranz. A face să fie din nou actual, a readuce în actualitate

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru T0T):

Da,eu ce am zis? Se face din nou inventarul prosuselor, ce mai este, ce maia aducem si apoi afisez pe soite ce am si ce nu mai am.Sau mai mult ce am.

| R0R0 a răspuns:

Depinde la ce se face reducere.
Poate azi e la PC-uri, maine la plasme

| J0B0MAT a răspuns:

Nu mai pot sa vad nici eu acum...

| T0T explică (pentru J0B0MAT):

Aștepți, oricum nu mai are rost.

| J0B0MAT a răspuns (pentru T0T):

sad baiat rau.rau. rau. Cand cineva vrea sa te asculte...

Nu vreau să fiu ascultat.

Cu totii ne dorim sa fim ascultati atunci cand avem ceva pe suflet.Problema e ca ne e frica sa lasam pe cineva sa vada ce ne doare.Stii si tu ca asa e, stiu si eu. Mi s-a intamplat si mie asta si inca mi se intampla si stiu ce mult ar insemna sa am pe cineva care sa ma asculte, doar atat.
Dar e ok.Inteleg ca nu ai incredere.Iti doresc sa gasesti o modalitate prin care sa obtii ceea ce vrei.

Nu e vorba de încredere.

Ma scuzi atunci. Sigur ai tu un motiv întemeiat.happy

Cred că am. Dar de ce te interesează?

Cum am zis, eram dispusa sa te ascult.Pentru ca stiu ca tuturor ne -ar face bine sa fim ascultati din cand in cand.

Ok, sunt mulți care poate vor să fie ascultați deci ai pe cine asculta și ai cui să îi faci un bine.