| Sara2 a întrebat:

Mda, iubitul meu daca pot sa ii spun asa de craciun s-a facut ca ploua, de revelion m-a lasat singura 2 ore, de valentines day s-a facut ca ploua, azi de dragobete s-a facut ca ploua, nu stiu ce sa ma mai fac cu el sad insista ca disperatul sa nu ne despartim tine cu dintii de relatie dar fara sa iesim in oras, de mai bine de o luna am inceput sa refuz sa mai fac dragoste cu el, unde va ajunge relatia?

12 răspunsuri:
| gigiro a răspuns:

Pai daca tu nu i-ai dat, nici el nu ti-a dat... Dar faptul e ca el a uitat de revelion, craciun.Eu cred ca el ' n-are manere '. Fa-te si tu ca ploua si comporta-te ca si cum Soarele a iesit pe strada ta.

| Hombre a răspuns:

Daca el se face ca ploua fate si tu ca-l iubesti ce-o mai zmototocesti atata.

| daniDeeDee a răspuns:

Aiurea...de Craciun si Revelion s-a facut ca ninge. laughing

aiaiaii...se vede cat de mult tine la tine. straight face

| Marii a răspuns:

A plouat cam mult la el. Spune-i ca vrei sa faci o pauza, ca te-ai saturat sa fie asa de indiferent, si daca-ti raspunde cu "nu, lasa ca o sa ma schimb", adu-i aminte ca a mai spus asta o data si nu s-a schimbat. happy

| Sara2 explică:

Pe 26 ianuarie am avut o discutie cu el i-am zis ca ii dau o sansa pana pe 26 februarie sa se schimbe, a zis ca se va schimba, el considera ca s-a schimbat mult dar cu parere de rau nu s-a schimbat straight face

| sergiu a răspuns:

Eu cred ca cel mai bine ar fi sa va despartiti...clar. Pai el e si nesimtit dupa ce ca nu te baga in seama. De ce insista sa nu va despartiti? Pai daca nu vrea sa va despartiti atunci ar fi bine sa iti arate ca vrea sa fiti impreuna, nu sa isi faca de cap cum vrea si cand vrea. straight face Parerea mea e ca daca nu isi revine in regim de urgenta, ar trebui sa pui capat relatiei si sa cauti altul mai bun care probabil te-ar aprecia mult mai mult. Succes! happy

| GiovannyGrandiossu a răspuns:

Poate nu sta prea bine la adevar (buzunar). Poate baga banii la pokere happy Tu stii mai bine ce trebuie sa faci... invita-l tu in oras la un Brifcor ca sa stati de vorba in legatura cu relatia voastra si daca crezi ca mai merita o sansa de ce sa nu i-o dai? Daca baiatu e tot iobag da-i flit si aia e.

| onyka88 a răspuns:

Si inca ii mai zici "iubitul meu"? e l-as nu-mi mai degraba amic, in nici un caz iubithappyacum tu sti.parerea mea e ca"ploua"cam mult in relatia voastra. tu nu crezi? pune-i punct.mai bine mai devreme decat mai tarziu, asta in cazul in care (zici tu)ca nu se vede nici o schimbare. te pupic:*

| poluarect a răspuns:

O fii devina briza marii...

| poluarect a răspuns:

Scz. nu te supara cati ani ai?

| poluarect a răspuns:

Depinde cat demult oferi.

| razvan1988 a răspuns:

Este tipul ce s-a transpus in statutul de "sot", iar in cazul in care nu ai astfel de ganduri cu el, mai bine scapi de el.winking