Fii serioasa, cati ma injura pe aici, da-mi privat nu te manc
De visele care imi amintesc sunt dramatice, amuzante
gen intr-un sicriu era cineva drag iar eu plangeam apoi vad cum o pisica neagra sare din sicriu, presupun ca am visat o reincarnare
Am visat o fata, imi amintesc un pic chipul ei, bruneta, fata rotunda, nu vreau sa scriu si continuarea
Interesantă chestie! Eu de exemplu am visat că am mers la un spital, iar pe pat era un tip care era în comă. Mai erau câțiva adolescenți cu care mă hlizeam dar pe care nu-i cunosc. Și cum eu mai eram mai aproape de patul în care era persoana-n cauză, încep să strige: „pupă-l, pupă-l!" Și s-a trezit flăcăul.
Sau am mai visat că era întuneric și eu urmăream o persoană. Nu știu de ce, dar mna. Și reuțesc să ajung în spatele ei și i-am atins fața. Avea niște obraji fini și rotunzi, părea să fie bărbat, dar fără „păr facial". Avea niște obraji foarte „pufoși" că nici până acum nu-i uit
Posibil.De fata brunetă cu faţa rotundă de care a zis mai sus.
Prima poveste este a naibi de reala, a doua la fel, a fost singurul care l-am visat fiind cu o fata, nu prea visez asa ceva, ciudat
Tu n-ai înţeles de ce te-am făcut miştocar...or fi visele astea reale, nu am zis că n-ar fi, dar nu mă refeream la asta, mă refeream la faptul că eu te-am întrebat ceva, iar tu mi-ai răspuns cu nişte chestii la întâmplare care nu au nicio legătură cu ce am întrebat eu şi de-aia am crezut că făceai mişto.
Pentru mine iubirea a murit in ziua cand am cunoscut iubirea
Adica numai cred in asa ceva, numa dezamagiri, suferinta atat
Asa e si cu prieteniile
Prefer sa stau in singuratate si sa interactionez cu oamenii pe care sunt obligata de "circumstante/a" sa interactionez
Și prieteniile mi se par cam... adica am dat de oameni care m-au dezamagit mereu aproape
Răzvănel12369 întreabă: