De multe ori pățesc asta, mie nu mi se pare deloc ciudat, chiar îmi place senzația.
Senzatiile de deja-vu reprezinta ceva obisnuit. Eu personal nu am avut vise din astea. Nici premonitii sau alte chestii, visez de obicei tampenii, chestii fara fundament logic in lumea reala.
Vrajala de doi lei, pui intrebarile cele mai uzuale, care au mai fost puse de nu stiu cate ori de dragul de a capata atentie.
Dacă nu-ți convine, apasă pe butonul de ignoră utilizator și gata. E o modalitate prin care ai scăpa de mine dacă nu-ți convin întrebările!
Lol,nu e vorba ca nu imi convin intrebarile tale, sau ca vreau sa scap de tine, e vorba ca incerci sa mentii o falsitate de dragul controversei car merge in favoarea ta.
Care „falsitate"? Eu n-am văzut întrebările pe care le-am pus, postate mai demult.
"Eu n-am văzut întrebările pe care le-am pus" scuza-ma incerci sa spui ca nu ai vazut intrebarile pe care le-ai pus tu? Poti sa ma faci sa inteleg mai bine ce ai vrut sa spui? Sau incerci sa divalghezi discutia?
De pe telefon aplicatia intr-adevar nu iti arata pot istoricul dar daca intri de pe pc, se voad toate.
Aveam de gând să spun că n-am văzut întrebările pe care le-am pus, la alții
Răzvănel12369 întreabă: