anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mereu mi-a fost greu sa parasc oamenii care mi-au facut rau.Nu stiu de ce.De exemplu:odata un baiat a intrat peste mine la baie, plus ca era un coleg de clasa.Am ales sa nu-i spus doamnei invatatoare.Parasc doar chestii cum ar fi:Mi-a scos limba, Mi-a spus ca sunt fraiera...etc.Credeti ca ar trebui sa am mai multa incredere in proprile forte? Mi-e greu sa nu spun ce mi-a facut rau celalalt, dar nu stiu de ce nu o fac! Va rog, ajutati-ma!

Multumesc!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E un fel de capitulare din partea ta.Inseamna ca te-a vazut goala si deci acelui baiat consideri ca nu mai ai sa-i ascunzi nimic si deci a patruns in mintea ta dincolo de orice bariera.Trebuie recunosti ca nu a vazut decit un corp natural in toata splendoarea lui dar asta s-a intimplat fara vointa ta si ti-a violat dreptul la intimitate. Daca nu il pui la punct o sa mai faca aceleasi chestii cu alte colege si te vei considera vinovata pentru ca ai luat indirect parte la asa ceva.Gindeste-te ca toate trupurile sint la fel si nu a vazut nimic care sa te compromita. Spune-i doamnei caci altfel nu iti vei simti violata numai intimitatea ci iti va viola conditia ta de coleg si de om.

3 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Daca ti-e greu atunci frica te impiedica sa zici, dai drumul acolo ca nimeni nu iti baga ceva carnos pe gura daca zici ceva.

| push2gl a răspuns:

Daca cineva iti face intr-adevar ceva rau sau ceva cu ce nu esti de acord spune-le in primul rand parintilor

| Alessandraaaa a răspuns:

Eu procedez ca tine! Nu cred ca pe doamna/domnul profesoara/profesor o/il intereseaza ce mi-a facut mie ''X''.Eu incerc sa rezolv singura si fara prea multa cearta(e mai frumos asa)...Si sa nu uitam:daca ii parasti pe ceilalti o sa inceapa sa nu mai vrb cu tine:*Pararea meah:XBaftawave