Da, cred ca merita depinde si de oras acum. Nu vad nimic gresit in a detine doua imobile in apropiere, poate fi un avantaj nu ceva rau.
E bine sa fie aproape pentru ca asa controlezi mai usor proprietatea care ramane nelocuibila, mai repari chestii verifici ce e acolo. Mi se pare ieftin garsoniera la 20k nu e mult spatiul sa fie bun atat conteaza pentru nevoile tale. Evita problemele cu vecinii, o sa fie curiosi sa vada ce se intampla acolo etc, fi discret si minte daca e nevoie, nu e treaba lor ce faci cu proprietatea ta asa sa moara capra vecinului. Misteriosii sant invidiati pentru ca nu ofera multe informatii asta e bine, macar nu te ia de prost nimeni, altfel o sa te critice pe la spate sau in fata dc nu faci aia sau alta hai ajuta-ma etc.
Chestia ca e mai bine facut decat alea noi e zisa din invidie sa nu ai ceva mai bun decat ei, alea vechi au probleme cu sunetul se aude tot ce face vecinul, se mai infiltreaza apa prin pereti, sau curge din acoperis la toti vecinii pana la parter, mai mult structura metalica si ciment comparativ cu astea noi in stil caramida tot de ciment dar mai solide. Vrei liniste insonorizezi cu material adecvat atat.
Pentru Bucuresti e un pret excelent. Bineinteles daca nu vorbim de un bloc ghetou
Nu este deloc greșit, pot fi și lipite una de alta. Dacă merită prețul sau nu, depinde de localitate și de cartier. De exemplu la mine la Cluj garsonieră oricât de mică, oriunde, sub30000 nu găsești.
20.000 euro - 16mp in sector 4 Luica.
12.000 - 16mp pe langa ferentari.
Pe care ai alege-o?
Ambele renovate (instalatie electrica schimbata, bloc reabilitat).
Personal, prima, poate o negociez cu o mie-doua mai ieftina si e alta zona (nu ma grabesc, de aia nu mi-ar pasea neeparat ca pierd "oferta").
Ai vedea un astfel de ansamblu "suitable" tinand cont de faptul ca bucataria e lipita cu camera principala? Ce parere ti-ar face un astfel de locsor degajat si facut cocheta (ca locuitor/oaspete)?
12.000euro și Ferentari nu suna bine deloc.
Eu nu am nicio problema cu bucătăria deschisă în living. Stai de 3 ani Intr un astfel de apartament și nu e deloc deranjant.