Prețul unui smartwatch decent e de la 1000 lei în sus.
Un smartwatch ce se află sub acest preț este chinezărie, mai ales actesta. Aceste smartwatch-uri (cele ieftine de la firme nonane) nu au rezistență la apă, cu un ceas de la 1000 lei poți chiar înota cu ele în apă dulce, până la o anumită adâncime (diferă de la ceas la ceas) însă cu acela, posibil ca după prima ploaie să ai noroc, dar cu cealaltă fii sigur de un Blackscreen. Un ceas bun în lumina solară trebuie să se vadă fără a se aprindă lumina ecranului. Ceasul tău sigur se va bloca de fiecare dată când vei avea nevoie de el, posibil chiar buguri în care nici măcar ora să nu o indice corect, rămânând în urmă. Și nu mai zic de varietatea de senzori și aplicații sau funcții ce găsești pe un smartwatch bun. Poți găsi un smartwatch bun și pe la 700-800, eu spre exemplu am un Xiaomi Amazfit Stratos, care este mai degrabă un ceas de fitness decât un Smartwatch la doar 800 lei. Însă la 70 lei nu te aștepta la vreun pic de calitate, mai bine îți iei un ceas classic decât acela.
Arată naşpa? Mie mi se pare super mişto aspectul.
Momentan nu-mi permit să dau 150 de lei pe un ceas pentru că nu-s pe banii mei.
Sunt sigur că e bun de ceva şi ăsta, având în vedere că poate înregistra paşii, pot asculta muzică la el, suportă 32 GB etc...
Nu ai înţeles ceea ce am vrut să zic.
Am vrut să zic mai exact că el nu costă 240 de lei, ci vreo 50-60 lei cred. Preţul real.
Oferta aceea de 170 de lei este pusă ca să facă omul să cumpere, altfel de ce ar ieşi majoritatea companiilor pe minus la unele obiecte?
Mai peste tot văd reduceri, dar nu văd obiectele niciodată la preţul lor real, asta pentru că nu s-ar cumpăra la acel preţ.
Las-o baltă... dacă nu ai capacitatea de a înţelege, asta este.
Totuşi îţi mai zic odată într-un mod mai diferit, poate aşa înţelegi.
NU economisesc 170 de lei la acel ceas dacă îl cumpăr, cel mai probabil. Încerc să zic că nu exista reducere la acel ceas! Mai uşor de atât nu cred că pot explica.
Tu ai spus că la banii ăştia ( 70 lei ) nu am ce să întreb dacă merită. Ai spus că e ieftin practic. Eu încerc să-ţi zic că nu e ieftin, dar nici scump. Ăsta e preţul lui. Întrebarea mea era dacă pot cumpăra un ceas asemănător la un preţ mai mic. Poate se găsea cineva care se pricepe la preţuri şi am zis... de ce să nu întreb pe TPU? Poate se pricepe cineva.
Ştii cumva nişte ceasuri classice mişto? Buget 70 de lei
Dacă da, lasă-mi un link, te rog. Mâine dau comandă.
Şi mersi pentru că m-ai informat.
Poți lua ceva de la q&q, eu am luat câteva ceasuri de pe bb-shop prețul este variat, aș zice 80-120 lei ceas de la q&q curea de piele. Poți găsi firme în banii ăștia fossil, casio sau guess, firme foarte bune și renumite, acum depinde ce îți place, recomand totuși bb-shop pentru că este de încredere, de pe alte site poți lua fake-uri.
"dacă nu ai capacitatea de a înţelege"
"Încerc să zic că nu exista reducere la acel ceas! "
?!
--------------
nu inteleg ce vrei (și probabil nu numai eu) că te exprimi alambicat dacă asta vrei, ia-l de pe aici:
https://www.price.ro/rezultate~smartwatch-dz-09.html
Https://www.pretzmic.ro/......v4-7725819
Îmi dai o părere despre acesta, te rog?