| ArbitruPesteTot a întrebat:

Merita sa tii porc? Pai cat investesti nu tot acolo ajungi ca si cum ai cumpara carnea direct? Lasati ca e mai sanatos ma intereseaza la bani nu de sanatate.

Răspuns Câştigător
| Dismally a răspuns:

Nu cred, am vazut ca multi de pe la tara au renuntat sa mai creasca porci, gaini si alte animale. La cat trebuie sa muncesti la ele nu are rost sa te complici, mai bine cumperi.

8 răspunsuri:
| ArbitruPesteTot explică (pentru Dismally):

Pai chestia e ca nu iesi bine cu banii nu e afacere buna, mai bine faci altceva in ora aia si faci banu si nu mai stai dupa porci, oricum o tampenie, frumos raspuns, mai bine si-ar antrena mintea sa gandeasca inainte sa faca ceva ca sa vada absurdul situatiei.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

La cate pisici hranesc eu din resturile de mancare de la oameni + resturile de mancare de la pisica fitoasa, puteam tine linistit un porc, fara investitii.
M-ar costa doar vaccinurile, adica putin.
Eu nu ma apuc de crescut pentru ca abia am scapat de mirosul de cotet, nu vreau sa-l readuc.
Plus ca mi-ar fi mila sa killaresc un animal pe care l-am crescut de mic.

| ArbitruPesteTot explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Ma frate scuze ca te bag in alt film mi se pare mie sau am avut o halucinatie, deci efectiv ma uitam la o gagica era poza pe Facebook ei la story si efectiv in umbra se vedea ca si cum ar fi in spate o umbra cu coarne de drac, e posibil sa aiba efect sau am acvut halucinatie?

| Hammurabi a răspuns:

Dacă mănânci carne de porc injectată cu tot felul de tâmpenii iar porcul a fost hrănit cu hormoni de creștere ai toate șansele ca banii tăi (de care îți pasă atât de mult) să ajungă în buzunarele doctorilor.
Și știi care e paradoxul?
Nimeni nu crede chestia asta până nu o pățește.
Iar după ce o pățește, degeaba o mai crede. laughing

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru ArbitruPesteTot):

E doar imaginatia ta.
Sau poate e vreun efect, cine stie... Uita-te mai atent.

| CostinAlamariu a răspuns:

"Ma interesează la bani nu de sanatate"

Famous Last words

Poti sa ai gen o halucinatie pe moment? am avut una si la 14 ani il vedeam pe ala din mortal kombat de era mort intr-un ecran mic pe Facebook, dar nu era psihoza cred ca e ceva normal sa ai o halucinatie la un moment la fel gen cum ti se pare ca auzi ceva, n-ai patit niciodata sa auzi ceva si de fapt sa nu fie?

Spune-le asta si altora dar sunt prea prosti ca sa priceapa ca doar e si ala animal cu emotii.