Eu stau in pat, mi-am cumpărat ceva de rontait si ma pun sa citesc un pic.
Nu e prea frig pentru parc?
Nu deloc îmi place mult când este frigă afară abia aștept sa vina gerul și sa ningă am uitată să-mi cumpăr suc și mam și moloșit după ce am mâncat shoarma cu usturoi cald
Tu ce ronțăi acolo?
Da dar am mâncat cu pofta miera și puțin foame și nu mi-am loat suc și mam molosit aicia pe bancă )
Oooo ai gagic bravo sis cum îl chemă Orlando? Are ochi frumoși fata? )
Mi-am cumpărat niște cipsuri, am si ciocolată.Mi-am facut un foc (de asta ziceam ca e frig ), ma uit cum arde si citesc cate ceva.
Asta însemna sa fi mafiot chipsuri și cicoalată -_-
Și eu într-un final am reușit sa ma scol de pe bancă ma duc să-mi iau un fanta cu struguri si direct acasă
Mananc chipsuri, ma joc pe PC si in acelasi timp raspund la unele intrebari de pe aici
Toată lumea mânâncă chips gata ma duc să-mi iau și eu un pachet ) de pofta nu am mai mâncata de mult un chips
ce te joci acolo?
Eu la Chișinău cu treburi. Papat niște plăcinte. Acu stau degeaba ca un koi într-o căldare.
Cheers
Cam de aproximativ 2 ani, dar nu pe contul meu de Steam.
Bine frate atâta voiam sa știu scuze de deranj poți sate joci liniștit acum
Plăcintă cu afine? Aia este mortală când am mâncat plăcintă cu fine ma simțeam ca Darth Vader ) glumesc
îmi place plăcintă cu afine Cheers
Am luat ieri o shaorma, dar nu avea nici usturoi, si nici n-am putut sa mancam la masa, ca unii nu au vaccinul facut
Am mancat pe marginea drumului.
Scuze ca nu am putut raspunde la timp am adormise acum stau ca bufnițele până dorm sau leșin ) Nu-i nimic și eu de mult ori am mâncat pe marginea drumul shaorma oricine a făcut asta sti vorba aia somtains Itis ok cea mai tare engleză ever ) dracu sti ce am zis acolo
Nu împart shoarma cu nimeni -_- orice dar până la shaorma
alfa atitudine -_-
Pentru că simt că nu merit sa fac sex pentru că sunt gay. Pentru că simt că lumea nu mi dă voie sa fac sex. Și atunci urlu ca să mi dea voie
199onur7 întreabă:
anonim_4396 întreabă: