Eu azi m-am sculat, m-am dus la cumparaturi, apoi m-am pus la TV si la calculator la caldurica in camera mea, cam asta fac acum 12 noiembrie ora 14, 30.
In rest sunt asa si asa la general.
Ce ai pățit vorbesc Serios vrei sate sun? Sau sa vorbim pe discord cum vorbeam înainte
Pai am mai zis pe aici, am o depresie cronica netratabila. Pe discord nu prea mai intru ca acolo e prosteala si asta mie nu-mi place.
Las-o așa ca mai speriat nebunule am zis ca Tea loat Corona și ești la pat
Normal ca mai mananc Nutella, asa cand faceam gogosi si rupeai asa o gogoasa din aia calda si puneai pe ea nutella, mureai nu alta, sau clatite ori paine proaspata.
Io nu stiu astia cu diabet cum tin regim.
Pai dacă nu tine regim se fac nutela cu toți )
Parca fineti ești mai bun are alt gust mai ales când îl pui pe gogoși făcute de casa nu din astea făcute la magazin alea sunt nașpa mai ales când le tine acolo cu zilele și pune putra aia peste ele sa ni se vadă ca sunt cu zilele acolo am nimeri multe gogoși așa expirate vai ca soarta lor eru gogoșile alea dar tot am mâncat )
Pai alea facute acasa gogosi, nu alea cumparate, asta clar. Funda aia trebuia sa o dai la altcineva, ca na, eu nu o merit, n-am zis nimic deosebit.
Finetti nu imi place, Nutella imi place cel mai mult.
Nici eu nu știam ce este înainte
https://www.emag.ro/......DF65P0MBM/ Exactă la fel am și eu și dacă pui zahăr pudra sti cum este mortal după 2 pahare ma ia somnul și ma trăzesc cu o liniște sti cum tare rău
Mai întâi umpli paharul dupa aia pui zahăr pudra nu mult așa acolo sa fie
Bine Mosoti ai grija de tine eu îmi pun 2 pahare cu zahăr pudră și ma bag la somn ai grija de tine și de sănătatea ta
Ce nebun ești ) până nu-l termin nu ma las stai ca am o benzinărie la doi pași de mine este non stop și gici de unde l-am cumpărat ) tot de acolo ))
Mosoti da chiar ia stai așa de ce mulți spun ca nu sunt conștienți când bea eu deja am băut un pahar urmează și al doilea și mai am o grămada de jb vreo încă 2 pahare lenjer și sunt foarte conștient de mine nu am nici pe dracu de ce mulți minte ca când bea băutura nu mai știu de ei și bagă vrejela și minte pe mine după ce beau ma ia somnul mereu atâta dar nu tip urlu sau altele
199onur7 întreabă:
anonim_4396 întreabă: