| Mindfulness a întrebat:

Mi-am luat un pui la rotisor de la Kaufland și am platit cu 2 lei in plus, cică ar fi taxa! La sticle înțeleg că plătești cu 50 de bani in plus un suc dar de ce a pus taxa la acest pui? E TVA, total TVA 2 lei vad pe bon. Vad că scrie pe bon : TVA C 9.00 % și 2 RON
Îmi explicați va rog de ce plătim TVA 2 lei la un pui de 22 de lei la rotisor? happy

Răspuns Câştigător
| MistarGoGu a răspuns:

TVA în România plătești la ORICE produs / serviciu achiziționat!
Varianta 2! O fuga la taranoaia iei un *( 3, 5, 7 pui sa nu bati drum degeaba ) pui, îl tai, jumulesti, parlesti personal și apoi ii faci rotisat la cuptorul personal!
Iar stato rumeno va plânge cu lacrimi după TVA-ul lipsa!
Spor la gătit și rotisat pui BIO crescuti la taranoaia!

3 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Eu așa am pățit la Profi, cică una e prețul pe raft alta la casa, nu mai merg la Profi de atunci, fii mereu atent la bon că se fura la greu peste tot, acum câteva zile am fost la Carrefour mau furat cu 2 lei, uni nici bon nu dau

| Mindfulness explică (pentru RAY):

Pai pe bon scrie că: TVA 2 lei
De ce trebuie platit TVA la acel pui nu știu. Ori m-a văzut puțin emotiv și m-a furat! Trebuia să te duci la patron și să îi spui! Românii și țiganii nu cred că știu altceva infara să fure!

| Mindfulness explică (pentru RAY):

Nu schimba etichetele de aia, rămân alea vechi cu prețul vechi! Și când e la promoție se întâmplă așa că expira promoția in loc sa schimbe etichetele cu prețul actual!