Si ce crezi ca aria "Dragoste si Sex" a fost gandita pentru cei de 13 ani? vrei o categorie si accesul sa se faca pe baza de buletin?
Oricum exista si persoane de 20 de ani sau peste care nu sunt capabile la o conversatie normala si in plus ce ii opreste pe cei mici dar si pe cei mari sa puna intrebari stupide la categoria asta? Nu mi se pare buna ideea asta deoarece la 20 de ani nu esti matur in totalitate, nu depinde de varsta ci de educatie, de felul tau de a fi.
Laudabil.Si cum crezi ca numai noi astia de +20 vom intra pe aceasta categorie.Nu va intra oricine?
Cred ca ar fi mult mai bine daca ar interzice minorilor sa posteze intrebari despre sex si daca ne-ar interzice si noua sa le raspundem.
La copii, educatia sexuala este foarte importanta, si decat sa primeasca un sfat bun si 10 proaste aici, mai bine vorbesc cu parintii lor despre asta. Sunt ore la scoala, se discuta si in scoli, si consider ca asta ar fi cea mai buna metoda in a-i face sa nu mai posteze aici.
Da intr-adevar ai dreptate, dar copii se leaga de orice mai putin de parinti. si ar apela la oricine mai putin la ei, mai ales pe domeniul asta de dragoste/sex. si tot ce se intampla e prematur cu ei si aici nu zic de varsta, ca pot avea 14 ani si sa fie maturi pe tema asta, zic din intrebarile pe care ni le adreseaza. aici se spun lucrurile fara perdea, aici nu cunosti pe nimeni si daca rade cineva de tine nu te intereseza pentru ca nu te cunoaste si nu stie cine esti. din aceasta cauza ei profita si intreba tot felul de baliverne. dar deja lucrul asta a ajuns la extrem.
Noi ca popor avem o mentalitate gresita. Copiii prefer sa afle raspunsurile de la straini decat de la cineva care poate sa-i ajuta mai mult decat cred. Ai dreptate in ceea ce ai spus. Dar nu uita, ca exista psiholog inca din clasele primare si gimnaziale. Fiecare scoala are. Oricine poate sa mearga acolo si sa puna orice fel de intrebari. Imi amintesc ca eu asa faceam cand nu stiam ceva. Si imi raspundea, si plecam. Niciodata nu m-am simtit prost pentru ca am stiut ca nu mai spune la nimeni ce lucruri o intrebam.
Mentalitatea asta ar trebui promovata si la noi. In plus, daca cineva considera ca nu e o idee buna, ar trebui sa faca un grup special pentru ei. Pentru "Educatie Sexuala" si nu oricine ar trebui sa poata sa raspunda acolo, pentru ca este foarte important pentru ei sa stie adevarul si sa primeasca cele mai bune sfaturi!
anonim_4396 întreabă: